Napi friss

Nemcsák Károly elcsukló hangon búcsúzott az ország Etusától

Kedd délután a Farkasréti temetőben vettek végső búcsút Csűrös Karola színésznőtől, akit férje, Horváth Ádám mellé temettek. 

Örök nyugalomra helyezték Csűrös Karolát. Kollégái, barátai közül Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója beszélt először, és emlékezett szép szavakkal a színésznőre. Majd Nemcsák Károly vette át a szót. Ezeréves barátság kötötte őket egymáshoz, mégis mindvégig magázódtak. „Lenyűgözött az örök optimizmusa, vidámsága, jókedve. A közvetlenségét jelzi, hogy a színházi életben a beceneve: Karcsi. Búcsúzik öntől fájó szívvel a Szomszédok szomorú csapata és Nemcsák Karcsi” – csuklott el a színházigazgató hangja, aki a legismertebb magyar telenovella stábjának nevében is elbúcsúzott.

A művésznőt sorozatbeli kollégái közül Trokán Péter is elkísérte utolsó útjára, de a búcsúzók között volt Tóth Enikő színésznő is. Az ország Etusa november 24-én, 85 éves korában hunyt el. Férje, Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező mellé temették, kriptájuk lezárása után búskomor trombitaszó csendült fel a távolból.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!