Napi friss

Sztárok őszinte vallomása: ilyen szerintük a tökéletes férfi

Van, aki szerint nem kell megvetni azokat, akik egyéjszakás kalandot keresnek, más szerint pedig a váláskor sem kell egy férfinak teljesen elhidegülnie a volt feleségétől.

A Story magazin hosszú ideje egy applikáció segítségével alakítja át a sztárokat, így láthatjuk, miként néznének ki ellenkező neműként. Nem csupán az derül ki, milyen külsejük lenne: a képhez tartozó interjúban arról is mesélnek, milyen emberek lennének lelkileg, milyen értékeket tartanának fontosnak. A női hírességek válaszait összegyúrva pedig felsejlik, milyen az ideális férfi.

Pásztor Anna

„Megpróbálnám nem összetörni a női szíveket, őszinte és korrekt lennék. Az a típus, aki előre közli, hogy: figyelj, nekem ez a húsz évem még arról szól, hogy virágról virágra repkedek, nem vagyok kész a megállapodásra. Nyitott könyv lennék, senkit sem hitegetnék, senkit sem vernék át. Ha pedig komoly párkapcsolatra adnám a fejem, biztos, hogy hűséges lennék. Igazi társat keresnék, akit nem kell megmenteni, aki mellett laza lehetek, és akivel nagyokat röhögünk, miközben együtt sodródunk az életben.”

Mezei Léda

„Biztos, hogy intelligens, erős csajt választanék, aki tudja, mit akar. Dolgoznék az önismereten, folyamatosan fejlődni akarnék lelkileg, és ennek érdekében őszintén és mélyen beszélgetnék a barátaimmal, hiszen egy ilyen beszélgetés olykor felér egy terápiával, de adott esetben szakemberhez is fordulnék. Szerintem nem ez a gyengeség, hanem az, ha valaki azt gondolja magáról, hogy nincsenek megoldatlan dolgai, és inkább elnyomja a problémáit ahelyett, hogy feldolgozná őket.”

Fotó: Schumy Csaba

Csepregi Éva

„Nekem elsődleges dolog lenne a párválasztásnál, hogy olyan feleséget találjak, aki megérti, hogy egy szakítás nem kell, hogy teljes elhidegülést jelentsen. Olyat, aki tudja, hogy ha el is válunk, mindig számíthat rám, bátran fordulhat hozzám a bajban. Az összes exemmel jóban maradnék. Tudniillik az ember nemcsak szerelmet, hanem társat választ, amikor házasodik. És ha válás is lesz a vége a dolognak, barátként megőrizhetjük egymást.”

Xantus Barbara

„Biztos, hogy tüzesen udvarolnék. Megtalálnám a megfelelő szavakat a megfelelő pillanatban, amivel fel tudom izzítani a kapcsolatot. Fontos, hogy legyen két ember között szikra, hiszen abból lehet nagy lángolás. Laza pasi lennék, aki nem veti meg a futó kalandokat se. Nem címkézném fel a találkozásokat, hogy egyéjszakásak, vagy nem – majd kiderül, mi sül ki belőlük. Viszont ha megállapodnék, komolyan venném a kapcsolatunk ápolását, mert tudom, hogy ha nem fektetünk bele energiát, nem egy irányba fogunk fejlődni, és eltávolodunk. Nélkülözhetetlen a jó kommunikáció.”

Fotó: Olajos Piroska

Bíró Ica

„Lenne egy műhelyem, és ott rendbe raknám, ha bármi elszakadt, kilyukadt, eltört. Minél kreatívabb egy férfi, annál több teremtő erő lakik benne. Olyan szeretnék lenni, mint Mad Max, aki mindent megold, és harcol, ha kell.”

Kiemelt kép: TV2, Birton Szabolcs, Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!