Napi friss

Egyre több sztár mer beszélni arról, hogy zaklatták gyerekkorában – Tilla is megszólalt

A műsorvezető az IstenEst legutóbbi adásában idézte fel traumamatikus élményét.

Istenes Bence YouTube-műsorának legutóbbi adásában nem volt hiány a megrázó vallomásokban. Először Till Attila beszélt arról, hogy kilencéves korában, az iskolába menet a buszon egy idegen férfi megfogta a kezét. „Abban a pillanatban tudtam, hogy ez baj. Én úgy lefagytam, hogy nem tudtam, mit kell csinálni, olyan volt, mint egy horrorfilm. Nem is mertem ránézni. Kihúztam a kezem nagyon lassan, de nagyon rossz érzés volt. Imádkoztam, hogy ne nyúljon utána. Megállt a busz, leszálltam, pedig nem is ott kellett volna, és gyorsan elrohantam.”

A TV2 műsorvezetőjének vallomása hallatán Oszvald Marika is felidézte, hogy fiatal korában többször molesztálták. Egyszer hétéves korában, de erről csupán ennyit árult el. „Tizennyolc éves koromban, amikor megtörtént egy ilyen, akkor zavarba jöttem, de meg tudtam menekülni. Az utcán belém karolt egy pali, elkezdtem üvölteni, hogy ’Segítsenek!’, de azt hitték, hogy szerelmi vita volt közöttünk. Majdnem elvitt magával.” A színésznő elárulta, ma már megvédené magát, ha ilyen helyzetbe kerülne, de annak idején még fiatal felnőttként is annyira zavarba jött, hogy – ahogy ő fogalmazott – csak sírni és panaszkodni tudott.

Néhány hete Csákányi Eszter őszinte vallomása borzolta a kedélyeket. Ő Lakatos Márk Konyhanyelv című műsorában mesélte el, hogy nyolcéves korában az uszodában követtek el ellene szexuális bántalmazást. Egy férfi a hátára vette, és belenyúlt a bugyijába. Mint mondta, akkor nem tudta, hogy mi történik vele, de ma már úgy látja, a traumatikus élmény későbbi életére is kihatott.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!