Napi friss

Sztárok, akiknek jó okuk volt arra, hogy a válás után is megtartsák az exférjük nevét

Van, aki annyira ragaszkodik volt hitvese vezetéknevéhez, hogy a személyi igazolványában is az szerepel.

Bangó Margit Szabó Margitként látta meg a napvilágot, majd felvette első férje, Bangó Lajos vezetéknevét. A házasság nem volt hosszú életű, mindössze másfél évig tartott, de ebből a kapcsolatból született meg a lánya, Marika, és ezzel a névvel vált ismertté az országban. Hiába vált el, és házasodott újra később, művésznévnek megtartotta a Bangó Margit nevet.

Fotó: Fülöp Dániel

Bíró Ica lánykori neve Borúzs Ilona, de amikor mindössze 18 évesen először férjhez ment, Bíró Antalné lett belőle. Nem sokkal azután kezdett dolgozni a divatvilágban, a fotózásokon pedig rajta ragadt a Bíró Ica név. Később elvált első férjétől, majd újraházasodott, és hivatalosan az új hitvese nevét viselte, a nyilvánosság előtt azonban maradt Bíró Ica. Amikor második házassága is zátonyra futott, úgy döntött, felveszi azt a nevet, amin mindenki emlegeti, így már a személyi igazolványában is a Bíró Ica név szerepel.

Fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári – lánykori nevén Boros Klára – majd’ 40 éve ment férjhez Korda Györgyhöz, hivatalosan fel is vette férje nevét, de a művészneve továbbra is Balázs Klári maradt. Első férje Balázs Gábor zenész volt, a Periszkóp együttes tagja, ennek a csapatnak volt az énekesnője Balázs Klári is. Mivel a szakma és a közönség ezzel a névvel ismerte meg, nem akart rajta változtatni. Amikor másodjára megházasodott, Korda Györgynéként szerepelt a hivatalos papírokon, pár éve viszont megváltoztatta a nevét Korda Klárára.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!