Napi friss

Ennyit változott Pokorny Lia az elmúlt években

A ma 50. születésnapját ünneplő színésznőn mintha nem fogna az idő, mégis látványos a különbség mostani és fiatalabb kori külseje között.

A kilencvenes évek elejétől aktív színésznő, az országos ismertséget mégis a 2007-ben induló Beugró hozta meg neki. Ebben Szabó Győző, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter mellett egyedüli nőként mutatta meg, mire képes a színpadon.

Nem részegítette meg a népszerűség, a színpadot sem hagyta el soha, máig a Centrál Színház társulatának tagja. Volt zsűritag a Csillag születik című tehetségkutató műsorban, az utóbbi időben pedig alig akad olyan RTL Klub-sorozat, amiben ne kapna szerepet.

Azon szerencsések közé tartozik, aki megtartotta fiatalosságát. Bár ha a régi és a mostani fotóit összehasonlítjuk, jól látszik, mostanra találta meg igazán a saját stílusát. Tudja, mi áll jól neki, nagyon természetes, a megjelenésében nincs semmi manír. „Ma teljes mértékben magamat képviselem. A nyugalmat, a megbízhatóságot, a sportos és elegáns nőiességet, a természetközeliséget, az értelmes és érzékeny dolgokat” – mesélte a Best magazinnak korábban.

A bal oldali kép 2009-ben készült, a jobb oldali 2021-ben (Fotók: Smagpictures, Olajos Piroska)

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!