Napi friss

Csiszár István: „Majkával együtt dolgozni maga lenne a mennyország”

Majka versenyzője nyerte meg vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! második évadát, 10 milliós nyereményét valószínűleg kiégett házának felújítására költi.

A 43 éves színész célja az volt, hogy minőségi produkciókat tegyen le az asztalra, és akár ő nyer, akár nem, elégedetten és büszkén távozhasson. „Úgy érzem, a két dal, amit előadtam, méltó volt a fináléhoz. Még nem tudom, mire fordítom a megnyert tízmillió forintot, nem szeretem előre elkölteni a pénzt” – mondta István, aki többek között felújításra is fordíthatja az összeget.

Az énekes a Szárban Sztár leszek! ötödik adása után tudta meg, hogy míg énekelt, kigyulladt a házuk. A spájzban található biztosítéktábla vagy egy elektromos vezeték okozta a tüzet, és bár a felesége és a nyolc hónapos kislányuk is otthon tartózkodott, szerencsére egyiküknek sem esett baja. „Egyelőre lakatlan a ház, épp kiépítés alatt van az áram, mert a hálózat teljesen tönkrement. Most jön a felújítási folyamat, de egyelőre nem erre fókuszálok. Sokkal inkább arra, hogy milyen jó lesz újra találkozni a feleségemmel, akivel bár külön töltöttem az elmúlt hónapokat, a távolság nem viselte meg a kapcsolatunkat. Akármilyen messze vagyunk egymástól, mindig beszélünk – talán mindössze két nap telt el úgy a közös éveink alatt, amikor valamilyen oknál fogva nem tudtunk kommunikálni. Most vagy az lesz, hogy egy-két napra leutazok hozzá Sopronba, és aztán visszajövök dolgozni, vagy pedig leköltözöm, és elkezdem megcsinálni a házat.”

Csiszár István és Majka a győzelem utáni pillanatokban (Fotó: Fülöp Dániel)

„Bármi lehet ebből!”

Az énekes azért Majkát választotta mesternek, mert lelkileg közel érezte magához. „Mindketten Borsod megyéből származunk, és éreztem rajta egyfajta ’borsodi energiát’, erőt. Simán el tudom képzelni, hogy együtt kártyázzunk pár pohár ital mellett. Neki is olyan fontos a humor, mint nekem és a barátaimnak. Egy dudát fújunk. Remélem, hogy hosszú távon is fennmarad a kapcsolat. Nagyon szeretem a zenéjét, így együtt dolgozni számomra maga lenne a mennyország. Persze nem sértődöm meg, ha nem folytatjuk a közös munkát. Majd látjuk, mit hoz az élet, az is lehet, hogy barátok maradunk. Nagyjából egy korosztály vagyunk, bármi lehet ebből.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!