Napi friss

Új munkát kapott Mohácsi Anett, az X-Faktor kiesett énekese

Óriási hullámokat vetett, amikor kiderült, hogy nem folytathatja az X-Faktort. Most elárulta, mihez kezd az életével ezek után.

Felrobbant az internet, amikor kiderült, Gáspár Laci nem viszi magával az élő show-ba az idei évad egyik nagy felfedezettjét, Mohácsi Anettet. Nem csak a rajongók háborodtak fel a döntésen, még az X-Faktor egyik korábbi győztese, Oláh Gergő is védelmébe vette a versenyzőt. „Brutál, világszínvonalú éneklés több fordulón keresztül, nagyon erős sztori… Aztán az izgulás miatt jön pár hamis hang és bukta? Ez egy brutál stresszes helyzet, én konkrétan az ájulás szintjén voltam a Mentorházban… Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni, megfelelő dalt, megfelelő hangnemet választani, biztatni, motiválni stb. Szerintem ezt Laci meg is tudta volna adni Anettnak… Nagyon sajnálom, hogy a Mentorokra bízta… Mohácsi Anett, fel a fejjel, fogunk még hallani rólad!” – írta közösségi oldalán Gergő.

Anett egyébként az X-Faktor kedvéért még a munkahelyét is feláldozta, hogy a versenyre koncentrálhasson. Egy hűtőgépgyárban dolgozott, elég távol az otthonától, ugyanis mindennap másfél órát kellett utaznia a munkába, és másfelet vissza. Kiesése után új munka után kellett néznie. „Amikor véget ért számomra a műsor, két hétre rá találtam új állást. Egy ázsiai készételeket előállító gyárban. Most ott dolgozom – mondja Anett. – Ez közelebb van, mint az előző munkahelyem, de korábban kell kelnem, mert előbb kezdődik a munkaidő. Sajnos azonban egy időre kiestem a munkámból, mert balesetet szenvedtem a gyárban, elcsúsztam, és eltört a kezem. Két hétig volt gipszben, és még egy hétig kellett utána tornáztatnom, de már jól vagyok, és újra dolgozhatok. Az álmaimat nem adom fel, énekelek tovább, és azt tervezem, hogy jövőre újra megpróbálom az X-Faktort.”

Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!