Külföldi sztár

Mick Jagger 80 fölött tényleg bevállal még egy babát?

Nem véletlenül ő az öregedni képtelen sztárok mintapéldánya. Épp azon van, hogy újra bővüljön a Jagger-klán!

Több anyától összesen nyolc gyereke van a nőfaló énekesnek, az elsőszülött, Karis már 53 éves, a második, Jade pedig maga is többszörös nagymama. Ám Mick Jag­gert a kora – a nyáron már 81 éves lesz – soha nem tartotta vissza az újabb családbővítéstől. Legkisebb csemetéje, Deveraux hétéves.

A legkisebb gyereke a hétéves Deveraux

Most azonban azt hallani, hogy a sztár akár egy kilencedik gyereket is vállalna, ugyanis a fiú édesanyja, Melanie Hamrick nagyon szeretne egy kis testvért a közös gyereküknek. Mick Jagger mindenki nagy meglepetésére már egy évtizede kitart a nála évtizedekkel fiatalabb balerina mellett, akivel máig együtt mutatkoznak időről időre, és a Devinek becézett kis srácot is együtt nevelik. Melanie a nyáron lesz 37 éves, és úgy érzi, nem halogathatja tovább az újabb gyerekvállalást. Dédnagypapakorú párja pedig nem zárkózik el a gondolattól, hogy szülessen még egy babájuk. „Melanie-nak Mick az élete szerelme, és mindenkinek azt mondja, hogy abszolút fantasztikus apa. Egyikünk sem lenne meglepve, ha hamarosan gólyahírt jelentenének be” – árulta el a táncosnő egyik barátja. Jagger ugyan épp most is koncertturnén van, de útra kelt vele a barátnője és a fiuk is.

Hiába a turnék sora, rendszeresen találkozik a családdal

Az énekes korábban azt mondta, hogy bár a legkisebb gyereke születése után újra bele kellett jönnie a szülői gyakorlatba, alapvetően nagyon élvezi az apaságot. „Gyereket nevelni minden korban élmény, persze fontos, hogy ne legyen túl sokat távol tőle az ember” – mondta. Közben Melanie feladta a balerinakarrierjét, és az utóbbi időben erotikus regényeket ír, amelyek részben a balett világából merített saját élményein alapulnak. Így nincs egy társulathoz kötve, és bárhová el tudja kísérni az örökmozgó rockert.

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!