Külföldi sztár

Sandra Bullock – Szerelme halála előtt még összeházasodtak?

Végre kibújt a csigaházából a színésznő, a gyászoló Sandra két örökbe fogadott gyerekével lépett utcára. Rég nem láttuk őket, hihetetlen, milyen nagyot nőtt Louis és Laila!

Nyolc hónapja, hogy Sandra Bullock elveszítette azt az embert, aki hosszú évek csalódásai után végre elhozta számára az igaz szerelmet, az állandóságot és a valódi boldogságot. A fotós Bryan Randall oldalán lett végre igazi családja, miután a férfi 2015 elején belépett az életébe, és egészen tavaly nyárig együtt nevelték Sandra két, még egyedül adoptált gyerekét. Louis és Laila nagyon megnőttek, amióta utoljára láthattuk őket: az immár kamasz fiú nemrég töltötte be a 14-et, húga pedig nyáron lesz tizenkettő. Fájdalmasan rövidre szabták a színésznő számára a családi boldogságot, hiszen a szerelme tavaly augusztusban alig 57 évesen meghalt ALS-ben – ez az a kegyetlen, izomsorvadással járó gyógyíthatatlan betegség, amelyben az eutanázia jogáért küzdő magyar ügyvéd, Karsai Dániel is szenved.

Itt még együtt volt a család

Sandra – aki fiatalos megjelenése ellenére a nyáron ünnepli 60. születésnapját – talán soha nem lesz képes feldolgozni a felfoghatatlan veszteséget. Ugyanakkor két gyereke miatt a gyászában is első perctől fogva keményen tartotta magát. Ha ők nincsenek, alighanem összeomlik, hiszen Bryan­ ­volt élete szerelme, erről többször nyíltan beszélt is. Apaként is nagyon hiányzik, hiszen ahogyan a színésznő egyszer mondta, ő volt az abszolút kedvenc a családban. „A gyerekeknek Bryan az egyes számú szülő, nekem csak a második helyezés jut. Nem csoda, ő sokkal viccesebb nálam, és mindig tudja, mire van szükségük” – mesélte.

Most is hordja a gyűrűt

Hogy szerelme lélekben mennyire vele van ma is, azt jól jelzi: most is viseli a tőle kapott karikagyűrűt. A hollywoodi bennfentesek szerint a férfi halála előtt titokban összeházasodtak.

Kiemelt kép és fotók: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!