Külföldi sztár

Nicole Kidman – Férje biztatására mutogatja magát

A színésznő láthatóan büszke kihívó fényképeire, amelyekből egyre több születik az utóbbi időben. Férjének sincs kifogása az ellen, hogy megmutassa az erotikus oldalát.

Nicole Kidman világéletében nagyon sportos volt, és közel 57 évesen is rendkívül atlétikus: nádszálkarcsú, szálkásra kidolgozott teste csupa izom. És mindezt szívesen mutogatja is, sőt, mintha mostanában egyre szívesebben egyre több mindent mutatna meg magából… Olyannyira, hogy az utóbbi időben már-már erotikus fotósorozatok készülnek róla a különböző magazinokba. Legutóbb az amerikai Elle kedvéért dobta le a ruhái nagy részét, hogy szexi fehérneműben, provokatív pózokban mutassa meg: egyáltalán nem csak az a hűvös elegancia jellemzi, amit a vörös szőnyeges felvonulásokon többnyire látunk tőle. A magazinban látható egyik exkluzív felvételen például egy tükörpadlón vonaglik igencsak alulöltözötten – ilyesfajta fotókat általában inkább a férfimagazinokban látni…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

Merészebb is, szexibb is

Az ausztrál Vogue fotózásán is nagyon vamposra vette a figurát, mélyen dekoltált csipkebodyban feszítve szinte csak egy tekergőző kígyó takarta. Korábban a Vanity Fairnek pózolt alig-miniben és aprócska topban, afféle szexi iskolás lánynak öltözve. Eddig inkább Madonnától szoktuk meg a hasonló fotókat, ám Nicole a jelek szerint szintén egyre lelkesebben vállalja a nyilvánosság előtt ezt az oldalát. De vajon kinek akar bizonyítani a bevállalós fotósorozatokkal? A kommentelőket megosztja ez a magamutogatás. „Mindenki tudja, hogy remek színésznő, és azt is, hogy milyen fantasztikus alakja van 50 fölött, de ezekkel a fotókkal csak olcsóvá teszi magát, és beáll a sorba a többi dekoltázst és popsit villantó híresség mellé. Neki erre igazán nem lenne szüksége” – vélik egyesek. Mások szerint gondolhatna a kamasz lányaira: Sunday Rose nemsokára 16 éves lesz, ­Faith 13 múlt, nekik talán kínos lehet így látni az anyukájukat. De sokan meg is védik a színésznőt, mondván, a fotói még az ízlésesség határán belül vannak, és miért ne mutatná meg, hogy milyen szexi és kívánatos ma is?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

Férje egyenesen biztatja

Maga Kidman mindenesetre nagyon büszke kihívó fotóira, az Instagram-­oldalán is mindig megosztja őket. Férjének, Keith Urbannek sincs kifogása ellenük, épp ellenkezőleg, még biztatja is, hogy mutassa meg magát. A countryénekessel 19 éve lettek egy pár, de máig látványosan imádják egymást, és a kamera előtt sem szégyellik kimutatni az érzéseiket, olykor már-már zavarba hozva a körülöttük lévőket. Amúgy a szerepeiben sem fogja vissza magát: most készülő Babygirl című új filmjében egy 27 éves színésszel, Harris Dickinsonnal bújik majd ágyba. És ha minden igaz, Reese Witherspoonnal már készülnek a Hatalmas kis hazugságok című sikersorozat folytatására, ebben Nicole szintén igencsak bevállalós szexjeleneteket forgat majd, az elmúlt évadokhoz hasonlóan.

Fordított Hamupipőke?

Közben az interjúiban Nicole­ mindig azt mondja, hogy alapvetően félénk természet, és ha épp nem színészkedésről van szó, egyszerűen nem érzi jól magát a reflektorfényben. Nemrég az Expats című sorozata New York-i premierjén egy igencsak merész Versace­ ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, de erről az Elle magazinnak most ezt mondta: „Élvezem, ha játszhatok a divattal, de egy kicsit mindig furcsán is érzem magam ilyenkor. Általában alig várom, hogy végre levehessem a szexi ruhámat, és belebújhassak a kényelmes pizsamámba. Olyan vagyok, mint egy fordított Hamupipőke: szeretek hazamenni, átvedleni az igazi önmagammá, és bekuckózni otthon” – mesélte a lapnak.

Nicole Kidman családja: férje és két lánya, Faith és Sunday Rose (Fotó: Profimedia)

Tinibulik házigazdája

A színésznő azt mondja, a lányai, főleg a már érett tinédzser korba érkezett Sunday, barátnői gyakori vendégek az otthonukban, és nem bánja, ha ott buliznak náluk. „Imádom a tiniket, olyan helyeseknek találom őket, és csodálom, hogy mennyi mindenre van energiájuk. Hála nekik, lépést tudok tartani a mai korral” – mesélte.

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!