Külföldi sztár

Olivia Munn – Férje végig ott volt mellette, míg ő élete legkeservesebb harcát vívta

Későn érkezett az életébe az anyaság csodája, de egy évvel a szülés után igazi rémálom várt rá... Szerencsére mára túl van a megpróbáltatások jó részén.

A 43 éves színésznő a Híradósok című sorozat egyik főszereplője volt, de olyan sikerfilmekből is ismerős lehet a nézőknek, mint a Vasember vagy a Magic Mike. Nemrég megrázó hírt osztott meg a világgal: csak most árulta el, hogy tavaly agresszív, gyorsan terjedő emlőrákot diagnosztizáltak nála. Emiatt mindkét mellét le kellett operálni, az elmúlt tíz hónap alatt négy műtéten esett át. „Bár a mammográfia nem mutatta ki a daganatot, az orvosom úgy vélte, több rizikófaktor is fennáll nálam, ezért elküldött más vizsgálatokra is, és ezzel megmentette az életemet: végül tényleg felfedezték a bajt… Szerencsés vagyok, mert időben elcsípték a betegséget ahhoz, hogy még legyen döntési lehetőségem” – mesélte Olivia Munn.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

o l i v i a (@oliviamunn) által megosztott bejegyzés

A kettős masztektómia természetesen borzasztóan megviselte, de nem volt kérdés, hogy aláveti magát a beavatkozásnak. Hiszen a gondolat, hogy esetleg nem láthatja felnőni kétéves kisfiát, Malcolmot, mindennél elviselhetetlenebb volt. A színésznő negyvenévesen talált rá az igazira. A stand-up komikus és színész John Mulaney-vel 2021 óta vannak együtt – a férfi egy hétéves házasságból lépett ki a szerelmük miatt. Olivia­ a párjának is hosszasan hálálkodott a rákbetegségéről szóló Instagram-­posztban. Igen, a férfi mindennek utánanézett a kezeléseivel kapcsolatban, bújta az orvosi oldalakat, és mindig ott volt mellette, miközben ő élete legkeservesebb harcát vívta. „Arról is gondoskodott, hogy a kórházban ott álljon az éjjeliszekrényen a kisfiunk fotója, és ő legyen az első, akit megpillantok, amikor felébredek” – írta a színésznő, aki mára a helyreállító beavatkozásokon is túl van, és orvosai szerint bízhat benne, hogy örökre lezárta életének ezt az emberpróbáló fejezetét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

o l i v i a (@oliviamunn) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!