Külföldi sztár

Olivia Newton-John akvamarinkék fénygömb formájában jelent meg a szeretteinek

Meghökkentő jelenségekről számolt be az egy éve elhunyt népszerű énekes-színésznő gyereke.

Az első férjétől, John Lattanzitól született Chloe volt a 73 éves korában elhunyt Olivia egyetlen gyermeke. A 37 éves nő azt állítja, máig érzi édesanyja jelenlétét, aki többször is jelzett neki a túlvilágról. Elmesélte, hogy először két héttel az énekesnő halála után jött túlvilági üzenet. „Egyszer csak pittyent a telefonom, és láttam, hogy magától csinált egy képet a kutyámról. Később vettem észre, hogy a fejénél egy kis kék fénygömb lebegett. Pontosan olyan színe volt, mint anyám kedvenc akvamarinkék medáljának, amit a férjétől kapott, és amit a halála előtt nekem ajándékozott” – mesélte Chloe.

Lányával, Chloéval nagyon szoros volt a kapcsolata (Fotó: Profimedia)

Megígérte, hogy visszatér

Azért is biztos benne, hogy elhunyt édesanyja jelzett neki így a síron túlról, mert mindketten világéletükben erősen hittek a spirituális dolgokban, és sok paranormális jelenségekkel foglalkozó műsort néztek együtt. A lánya pedig egy ilyen alkalommal megkérte régóta gyógyíthatatlan mellrákkal küzdő anyukáját, hogy majd ha a túloldalon lesz, küldjön neki valamilyen jelet. „Azt mondta, egy fénygömb formájában mutatkozik majd meg” – állítja a lány. De a sztár férje, John Easterling is látta ugyanezt a jelenséget. „Peruba utaztam, hogy ott szórjam szét Olivia hamvait, ahol összeházasodtunk. Csináltam egy képet, és a kék fénygömb ott volt a két szemem között. Számomra nem kétséges, hogy ő volt” – mondta el a férfi. Chloe hozzátette, hogy más formában is megjelent már nála: egy bagoly többször egy órán át is ott ült az ablakában, és mivel ez a madár a családjuk szimbóluma, biztos benne, hogy szintén az édesanyja lelke rejtőzött benne. Chloe arról is mesélt, hogy énekesnőként híressé vált, de a Pomádéval igazi világsztárrá lett édesanyja utolsó szava ez volt hozzá: „Napsugaram.”

A férjének is volt egy földöntúli élménye az elhunyt feleségével – a saját temetésén is járt (Fotó: Archív)

Életben tartják az emlékét

De a sztár emléke ezen túl is élő. Idén is megtartották Walk for Wellness elnevezésű éves rendezvényét Melbourne-ben, amelynek keretében rákkutatásra szánt adományokat gyűjtenek – hiszen életében a színésznő mindvégig a betegség elleni harc aktivistája volt. Emellett nagyszabású emlékkoncertet is szerveznek Ausztráliában Olivia tiszteletére, ezt tavasszal tartják majd meg neves fellépők részvételével.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!