Külföldi sztár

Az élet leutánozta a sorozatot – Szomszédaik csak turbékoló galamboknak becézik Az aranyifjú sztárjait

Nyáron kezdte sugározni a TV2 a török sikerszériát, ami hazájában a két főszereplő színészt már igazi szupersztárrá tette.

A magyar nézők már a nálunk is népszerű Fazilet asszony és lányai szériából ismerhetik a női főhőst, Seyrant alakító színésznőt, Afra Saraçoğlut, akinek itthon ismét Csifó Dorina kölcsönzi a hangját. A 25 éves sztár feltűnő szépség, aki az Instagram-oldalán is szívesen mutatja bomba alakját és ragyogó mosolyát, nem csoda, hogy közel tízmillió követője van már. Közösségi oldalán a mindennapjaiba is betekintést enged, fotókat osztott meg görögországi, szicíliai, lisszaboni vagy madridi utazásáról, de posztjaiból az is kiderül, hogy kutyabolond, göndör szőrű négylábú kedvencét Naginak hívják.

Követői nagy örömére a színésznő sokszor posztol magáról (Fotók: Archív)

Szakítás négy év után

Bár a görög felmenőkkel bíró Afra már öt éve megkapta a legígéretesebb ifjú színésznőnek járó díjat, igazán híressé Az aranyifjúban játszott szerepe tette. Fiatal kora ellenére volt már egy komoly, tartós szerelem az életében: húszévesen egy forgatáson beleszeretett színész kollégájába, Mert Yazıcıoğluba, akivel négy évig egy pár voltak. Kapcsolatuk idén év elején azonban véget ért. Az ifjú hölgy ugyanis a való életben is szerelmes lett sorozatbeli kollégájába, mégpedig Az aranyifjú férfi főhősét alakító Mert ­Ramazan Demirbe, akivel hivatalosan alig pár hónapja lettek egy pár. Rossz nyelvek szerint azonban volt némi átfedés a két kapcsolat között, amíg a színésznő elszánta magát a Merttel való szakításra…

Afra régi és új szerelmével (Fotók: Archív)

Mégis volt dráma

Azt is beszélik, hogy a színésznő korábbi párja féltékeny lett, amikor túlságosan meghitt közös fotókat látott Afráról és kollégájáról, és bosszúból kikezdett egyik kolléganőjével. Akármi is az igazság, az biztos, hogy már korábban is látszott, mennyire megvan Az aranyifjú két sztárja között a kémia. Az is tény, hogy a szakítás – bár eleinte próbálták barátinak beállítani – nem zajlott minden dráma nélkül – a végén Afra és az exe is törölte az összes közös fotójukat az Instagram-oldalaikról. Az újdonsült szerelmespár azóta együtt utazott el nyaralni, lefotózták őket hajókázás és romantikázás közben, és egy barátjuk elmondása szerint már össze is költöztek. Annyira dúl a szerelem, hogy a szomszédaik csak turbékoló galamboknak becézik őket.

A sorozat fogatásán szeretett egymásba a két főszereplő (Fotó: Archív)

Munka közben is romantikázhatnak

A sorozat aranyifjúját, Ferit­ Korhant játszó jóképű színész szintén 25 esztendős, neki is pár éve indult be a karrierje. Azután döntötte el, hogy a színi pályára lép, miután nagy sikerrel szerepelt egy iskolai előadásban. A magánéletéről többet nemigen tudni, de a török bulvárlapok lelkesen cikkeznek az Afrával folytatott románcáról. A pár hamarosan folytatja a sorozat forgatását a tengerparti városban, Marmarisban, a török Riviérán, amely egyúttal igazán idilli romantikus helyszín egy friss szerelmespár számára.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!