Külföldi sztár

A Rosalinda szépfiújának magyar exe később Gabriella Sabatini sógornője lett

Fernando Carrillo sokáig kereste, mire megtalálta az igazit.

A venezuelai színész idén év elején töltötte be az 57-et. Annak idején, amikor a magyar nézők megszerették, még a harmincas éveiben járt. Főszerepet játszott a mexikói telenovellában, a Sebzett szívekben, a Rosalindában pedig a címszereplő Thalía szerelmét, Fernando Josét­ alakította – ez volt minden idők legdrágább mexikói televíziós produkciója, egyúttal óriási világsiker is lett.

A magyar származású Catherine volt az első felesége (Fotó: Archív)

Mindent elmesélt Jakupcseknek

Az igazi szépfiúnak számító Carrillo sikerei csúcsán járt Magyarországon, az ezredfordulón Jakupcsek Gabriella vendége volt a Férfisztriptíz című műsorban. Akkor arról is beszélt, hogy az egyik kedvenc étele a gulyás, amit annak idején magyar apósa főzött neki jó sok paprikával. A színésznek ugyanis fiatalon volt egy magyar felesége: alig 24 évesen vette el a Venezuelában élő, de magyar apától származó Catherine Fulop színésznőt, aki korábban előkelő helyezést ért el a helyi országos szépségversenyen. Egy sorozat forgatásán szerettek egymásba, és négy évig voltak házasok, többször is szerepeltek még együtt. 1994-ben aztán elváltak, vagyis ennek majdnem három évtizede. Érdekesség, hogy Carrillo magyar exe később Gabriella Sabatini sógornője lett, miután feleségül ment a teniszező testvéréhez.

A Férfisztriptíz műsorban Jakupcsek Gabriella is meginterjúvolta (Fotó: Fábián Olga/fotocentral.hu)

Exével a fiukon csatáztak

Ami a színész szerelmi életét illeti, jó darabig nem találta a társát, pedig annak idején Jakupcsek műsorában is elmondta, hogy nagyon szeretne családot. 2008-ban született egy házasságon kívüli fia, Ángel Gabriel az egyik exétől, Margiolis­ Ramostól. Vele aztán sokat csatároztak a gyerek miatt, a közösségi oldalaikon teregetve ki magánügyeiket. A színész két éve azzal vádolta meg a fia anyját, hogy nem viseli rendesen gondját, és ennek bizonyítására videókat tett közzé kiskamasz fiáról – aminek a gyerek viszont egyáltalán nem örült. Carrillo végül ötven fölött találta meg az igazit. A nála harminc évvel fiatalabb, kolumbiai illusztrátorral, Maria Gabriela Rodriguezzel 2020-ban jegyezték el egymást, egy évre rá összeházasodtak, tavaly pedig megszületett a kisfiuk, Milo.

Mariával lett teljes az élete (Fotó: Archív)

Kései boldogság Mexikóban

A kis család a mexikói Tulumban él. A színész elmesélte, hogy párjával szerelem volt köztük első látásra, és már nagyon hamar biztos volt benne, hogy megtalálta a nőt, akit egész életében keresett. Az eredetileg kitűzött esküvőt sajnos el kellett halasztaniuk a Covid-járvány miatt, mivel azt akarták, hogy minden családtag ott lehessen a nagy napon, de az utazási korlátozások miatt ezt lehetetlennek bizonyult. A házassága, a családja annyira fontos neki, hogy pár éve színészi karrierjét is szünetelteti – minden idejét a feleségével és kisfiukkal akarja tölteni. „Miután fiatalon elváltam, mindig is tudtam, hogy a nagy szerelem még várat magára. Most, hogy végre egy teljesen váratlan pillanatban megérkezett az életembe, semmi mással nem akarok foglalkozni” – mesélte, amikor arról faggatták, miért nem vállal több szerepet. Mint mondta, felhőtlenül boldog, és nagyon hálás a sorsnak azért, hogy ha ilyen későn is, de igazi családja lehet.

Kiemelt képek: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!