Külföldi sztár

Patrick Dempsey – McKábítónak lám, még a házasságát is sikerült újraélesztenie

A Grace klinika egykori dokija nem is lehetne hálásabb, amiért újrakezdték a feleségével!

Jókedvű, energikus fotóval köszöntötte házassági évfordulójukon élete párját az egykori sorozatsztár. „24 év! Micsoda elképesztő utat jártunk be együtt! Szeretlek!” – írta csupa felkiáltójellel az 57 esztendős Dempsey. A közös fotóból süt az összetartozás, és talán az az öröm és hála is, amit a sikeres újrakezdés miatt érezhetnek. Hiszen nem sokon múlt, hogy ma ne elvált exházaspár legyenek…

Válás visszaszívva!

Sokan viccelődtek azzal, hogy a sármos színész nem véletlenül játszotta olyan remekül Derek Shepherd doktort, vagyis ahogyan a sorozatban becézték, McKábítót – lám, még a házasságát is sikerült újraélesztenie! Már hét éve, hogy lefújták folyamatban lévő válásukat a feleségével, Jillian Finkkel, pedig az ügyvédek addigra a papírmunkát is elvégezték. Az asszony 2015 elején, majdnem 16 év házasság után adta be a válókeresetet híres férje ellen, és akkor nagyon úgy nézett ki, hogy ennek a kapcsolatnak lőttek. Három gyerekük ma már majdnem mind felnőtt – lányuk, Talula 21 éves, az ikrek, Darby­ és Sullivan elmúltak 16 esztendősek. Akkoriban azonban még sokkal kisebbek voltak, és szüleik szakítása igencsak megviselte őket. De nem csak miattuk döntött a pár a békülés mellett. „A házasságom nekem nagyon fontos, és bármennyi problémánk volt is, úgy éreztem, nem állok készen arra, hogy a közös életünk álmát elengedjem. Halálra rémített a gondolat, hogy tényleg vége lehet. Tudtam, hogy nem dolgoztam rajta eleget, nem tettem meg érte mindent, és hajlandó voltam ezen változtatni. Mindketten azt akartuk, hogy működjön, és erről az alapról már lehetett építkezni” – mesélte az újrakezdés után a színész.

Egy ikerpárt is hozott nekik a lányuk után a gólya (Fotó: Archív)

Áldozat és kompromisszum

Nekik párterápia segített helyretenni a gondjaikat, amik részben abból fakadtak, hogy a színész túl sokat dolgozott, és túl gyakran hagyta magára a feleségét az otthoni dolgokkal. A sztár szenvedélye, az autóversenyzés is sok időt elrabolt a családtól, és ebbe az asszony egy idő után nagyon belefáradt. Dempsey azt is elárulta, nagy szerepet játszott az újrakezdésben az a vágyuk, hogy jó példát mutassanak a csemetéiknek. „Mindenki másképp gondolkodik erről, de mi Jill-lel meg akartuk oldani azokat problémáinkat, amik miatt majdnem elváltunk. Azt szerettük volna, ha a gyerekeink látják: lehet, hogy vannak köztünk nézeteltérések, de ezeket meg lehet beszélni, és lehet kompromisszumot kötni, ha azt akarjuk, hogy egy kapcsolat működjön.” Dempsey hajlandó volt áldozatokat hozni. 2015-ben otthagyta a hosszú forgatási napokkal járó sorozatot, és az autóversenyzésből is visszavett. „Megértettem, mi forog kockán, és a fontosabb dolgot választottam. A házasságunk és a családom lett a prioritás, és megküzdöttem érte, ahogyan Jill is” – mondta.

Jill-lel egykor ás ma (Fotók: Archív)

Ennyi idő után is kell a romantika

A kapcsolatuk ma jobban működik, mint valaha. „A kulcs a kommunikáció, és hogy ne kényelmesedjünk bele egy házasságba. Nem szabad lustának lenni, tennünk kell egymásért. És persze fontos a romantika! Ezt húsz év után sem szabad elfelejteni – sorolja Dempsey. Fotóikat elnézve tényleg sikerült megtalálniuk a hosszú boldog házasság titkát, amire pedig Hollywoodban oly kevesen képesek. Ahogy színész fogalmazott: – Nem szabad feladni egymást!” Hiszen az esküvőn épp ezt fogadja meg minden pár: jóban, de rosszban is kitartanak egymás mellett, és igyekeznek közösen megoldani minden problémát.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!