Külföldi sztár

Bruce Willis aggasztóan romló állapotára talán az előző életekben keresendő a magyarázat

Legalábbis egy ismert médium szerint. Ezoterikus szakértőinket arról kérdeztük, milyen spirituális magyarázat lehet minderre.

A világsztár nem csak egyszerűen a Halak jegyének szülötte. Mivel a kommunikációt jelentő Merkúr is ebben az állatövi jegyben helyezkedik el, így az Uránusztól támadó fényszög éri. E konstelláció számlájára írható, hogy a Németországban született Willis számára egész életében központi problémát jelentett a beszéd, a kommunikáció – magyarázza Izing Klára asztrológus.

Családja, beleértve volt feleségét is, mindenben támogatja (Fotó: Profimedia)

Sokat bántották

Már gyerekként súlyos beszédhibával küszködött. Nemcsak dadogott, hanem gátlásossága miatt nehezen tudott bizonyos szavakat kimondani. Osztálytársai nem kímélték, minden adandó alkalmat megragadtak arra, hogy csúfot űzzenek belőle. A nagy változás akkor következett be, amikor az általános iskola felső tagozatát épphogy elkezdve rádöbbent, ha egy novellát kell felolvasnia, tökéletesen beszél. Ennek nyomán jelentkezett az iskolai színjátszó körbe. A kamaszodó Willis rájött, hogy amikor más bőrébe kell belebújnia, minden gátlása és a dadogása elmúlik.

Fotó: Archív

Gátlások nélkül

A színészi sikerben a Merkúr és a Szaturnusz közötti szerencsés fényszög mellett a Mars is segítette, ez utóbbi kellő bátorsággal ruházta fel. A Merkúr és az Uránusz okozta gátlások tehát elmúltak. Ez a fényszögkapcsolat a felnőtt életében leginkább úgy jelentkezett, hogy különleges szerepeket kellett eljátszania. Pontosabban az Uránusz hozta az akcióhős szerepeket, amelyekben brillírozott. Az idősebb kor beköszöntével azonban az Uránusz súlyosabb problémát is okozott, mint gyermekkorában: elvette tőle nemcsak a beszédet, hanem az emlékeket, a memóriáját is. A színész ugyanis a demencia egy ritkábban előforduló formájával, az afáziával küzd. Willis nemcsak elfelejtette mindazt, ami élete során vele történt, hanem a családtagjait sem ismeri fel. Ő az, akit az egész világ ismer és szeret, de nemcsak mindent elfelejt, hanem lassan őt is el fogják felejteni.

A sztár már nagypapa is (Fotó: Archív)

Mi történt a középkorban?

A Halak jegyében születettekről általánosságban elmondható, hogy a sors az életük valamely területén az áldozat szerepét játszatja el velük. Sokan mindezt a párkapcsolatukban, az anyagi helyzetükben, a családjukban élik meg. Bruce Willis tragédiája, hogy mindez a pályája, a hivatása terén történik vele. Ha van előző élet – amelyet az asztrológia feltételez –, akkor elmondható, hogy talán egy korábbi életben ő volt az, aki másokat áldozattá tett. Talán olyan helyzetbe került, amikor ha akarta, ha nem, el kellett ítélnie embereket. Olyanokat, akik másként gondolkodtak, más véleményük volt, úgy kommunikáltak, ahogyan nem lett volna szabad. Ezért olyan halálnemre ítélhette őket, amelynek során nem tudtak beszélni. Így azok nem hirdethettek új igét, nem adhattak hangot a véleményüknek. Az általunk megkérdezett egyik ismert hazai médium szerint Willis talán a brutális kivégzésekről, kínzásokról elhíresült középkorban is élhetett, és megeshetett, hogy valakit/valakiket nemcsak halálra ítélhetett, hanem akár a nyelvüket is kivágathatta. Ebben az életben a sors, ha nem is nem ilyen brutális módszerekkel, de ugyanúgy megfosztotta a beszédétől, a memóriájától, és mindattól, amit életnek lehet nevezni. Olyan kiszolgáltatott állapotba került, amikor nem tud sem magáról, sem a környezetében élőkről, sem a világról.

A kiemelt kép 2018-ban készült (Fotó: Getty Images) 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!