Külföldi sztár

Charlize Theron végre újra szerelmes! Horvát kedvesével kapták lencsevégre – fotóval

Mindenki nagyon drukkol a régóta szingli színésznőnek, hogy megtalálja a boldogságot.

Éppen nyolc éve, az akkor zajló cannes-i­ filmfesztivál idején futott zátonyra a színésznő utolsó komoly kapcsolata. Sean Penn-nel két évig voltak együtt, és még el is jegyezték egymást, aztán váratlanul szakítottak. Charlize hivatalosan azóta is szingli volt, sőt sokszor el is mondta, hogy nem keresi a szerelmet, a két örökbe fogadott gyereke nevelésére koncentrál, és nagyon jól megvan férfiak nélkül.

Majd’ kétméteres az új lovagja

Most mégis kézen fogva kapták lencsevégre Los Angelesben egy tigrismintás inget viselő, jóvágású úriemberrel. A kissé már őszülő, szakállas férfiról hamar kiderült, hogy egy Kaliforniában élő horvát modell, Alex ­Dimitrijevic, aki 192 cm magas, 46 éves, és már egyetemre is a tengerentúlon járt. Annak idején szociológiát tanult, és a modellkedés mellett dizájnnal és sportvállalkozásokkal is foglalkozik. A 47 éves színésznővel pár hónapja ismerkedtek meg egy partin, és azóta találkozgatnak. „Charlize-nak imponál Alex élethez való laza hozzáállása. Nem siettetnek semmit, de jól érzik magukat együtt” – számolt be a bontakozó románcról egy bennfentes. A párt állítólag már januárban is látták együtt, vagyis lassan fél éve tart a szerelem.

Néhány hónapja jöttek össze Alex Dimitrijeviccsel (Fotó: Profimedia)

Most is a gyerekek az elsők

Miközben a színésznő még soha nem volt férjnél, újdonsült választottja elvált ember, bár azt nem tudni, ki volt a felesége, és mikor ért véget a házassága. Az is titok, van-e gyereke. Charlize viszont az utóbbi években teljesen alárendelte a magánéletét két örökbe fogadott csemetéjének, a 11 éves Jacksonnak és a lassan nyolcéves Augustnak. Előbbi transznemű: bár fiúként született, kicsi kora óta lánynak érzi magát, úgy öltözik és úgy viselkedik. Anyukája évek óta mindig úgy beszél a gyerekeiről, hogy két lánya van. Mivel mindenben az ő érdekeiket helyezi előtérbe, új párját egyelőre nem vitte haza – biztos akar lenni benne, hogy a kapcsolatnak tényleg van jövője. Az édesanyja, Gerda azonban állítólag már találkozott a férfival, és áldását adta a viszonyra. A mama amúgy rendkívül fontos szerepet játszik a színésznő életében. Mivel egyedülálló szülőként neveli a gyerekeit, akiket eleve szingli anyaként fogadott örökbe, tulajdonképpen a nagyi az egyetlen, akire mindig számíthat. Különösen, mivel közben a karrierjét sem akasztotta szögre, évi két-három filmet is forgat – most épp a Halálos iramban 10. részé­ben láthatjuk a mozikban.

Anyukája az egyetlen, akire számíthat (Fotó: Archív)

Összeköltözni? Csak azt ne!

Charlize két éve még arról beszélt, hogy ugyan szívesen randevúzik, ha épp valaki felkelti az érdeklődését, de összebútorozni senkivel nem akar. „Túl önálló lettem az elmúlt években, és túl sok tapasztalat van a hátam mögött. Az összeköltözés nekem már óriási vízválasztó lenne” – mondta. Igaz, akkor még nem volt komoly jelölt a láthatáron. Vajon idővel hajlandó lesz felülbírálni korábbi álláspontját?

Halle exével csak futó kalandja volt

Egy évvel ezelőtt hírbe hozták a kanadai modellel, Gabriel Aubryval, aki évekkel ezelőtt Halle Berry párja volt, és a lánya édesapja. A kapcsolatból végül csak könnyed nyári románc lett, ami hamar véget ért.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!