Külföldi sztár

Samantha Fox – Közel 60 évesen végre rátalált a boldogság

A glamúrmodellből popcsillaggá vált énekesnőt több fájdalmas veszteség is érte az utóbbi években.

Az alig 155 cm magas, ám termetes idomú Samantha 1983-ban tűnt fel a The Sun című brit bulvárlapban, ahol bájait alig takaró fehérneműben modellként pózolt – hamar sztár lett belőle. Akkor még csak alig volt tizenhat éves, és ma már úgy érzi, túlságosan korán került a reflektorfénybe. Naivitását ugyanis sokan kihasználták.

Linda Birgitte Olsennel nemrég házasodtak össze (Fotó: Profimedia)

Énekesi karrierje sokkal több örömöt hozott a ma 57 éves Samantha számára, fellépéseit máig nagyon élvezi. A tetejébe a házasságát is a színpadnak köszönheti. Tavaly nyáron lett először feleség: turnémenedzserével, a norvég Linda Birgitte Olsennel kötötte össze az életét. A pár hét éve van együtt, de korábban Samanthának már volt egy 16 esztendőn át tartó románca egy másik nővel, akit 2015-ben veszített el: Myra Stratton rákban halt meg. A gyász megviselte az énekesnőt, ahogyan előtte a betegséggel vívott kétéves küzdelem is. „Az volt életem legnehezebb időszaka. Ő bátor volt, így nekem is annak kellett lennem, de bárki, aki átment hasonlón, tudja, mit éltem át. Másképp állok azóta az élethez” – árulta el.

Húgát, Vanessát most temette el (Fotó: Profimedia)

Új párja segített neki talpra állni, és hálás a sorsnak, amiért mellette ismét megtalálta a boldogságot. Júniusban ünneplik első házassági évfordulójukat, szívfájdalomból azonban azóta is kijutott a sztárnak. Alig két hónapja, ötvenévesen hirtelen meghalt a húga, Vanessa,­ szívinfarktust kapott. Négy gyerek maradt utána, Samantha most nagynéniként igyekszik nekik segíteni. Ő maga soha nem lett anya, bár korábban férfiakkal is voltak kapcsolatai. Párjának, Lindának azonban van két húszéves ikerfia a korábbi házasságából, így ismeri a fiatalok világát. Kendőzetlenül el is mondja, mennyire sajnálja őket, mert a közösségi oldalak korában nőnek fel, és irreális elvárásoknak próbálnak megfelelni. „Ismerek olyan 14-15 éves kislányt, aki szeretné feltöltetni a száját és botoxoltatni, hogy hasonlítson azokra, akiket az Instagramon lát. Ez borzasztó, igazán aggódom értük – mondta. Ami őt magát illeti, kijelentette, a természetes öregedés híve, és igyekszik méltósággal viselni az idő múlását. – Próbálom kihozni magamból a legtöbbet, de nem fogom húszévesre műttetni magam” – jelentette ki.

Új kihívások

Samantha hamarosan rádióműsort is vezet majd – nagyon örül a kihívásnak. Júniustól próbálja ki magát új szerepében, már izgatottan várja a lehetőséget.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!