Külföldi sztár

Ben Affleck rajongása nem ismer határokat: „Jen zseniális, fantasztikus tanácsokat ad”

A filmsztár hitvese, Jennifer Lopez rendre lenyűgözi a világot, arra viszont kevesen gondolnak, mennyi áldozat van emögött.

Sokan szeretnének ilyen alakkal büszkélkedni ötven fölött, de arra alighanem csak kevesen lennének hajlandóak, amit ­Jennifer nap mint nap végigcsinál érte. A pénz ugyanis nem minden. Hiába vannak meg az anyagi eszközei, hogy a legjobb személyi edzőt fogadja fel, menő dietetikussal terveztesse meg a legoptimálisabb étrendet, vagy kipróbáljon bármilyen méregdrága módszert és eszközt, hogy karbantartsa a testét. Azt nem tudja megspórolni, hogy azt a rengeteg időt és a kemény fizikai munkát beletegye, amit egy ilyen irigylésre méltóan fitt alak megkövetel.

Mindössze egy óra a napból

Az énekesnő – aki a nyáron lesz 54 éves – nemrég részletesen mesélt arról, mi is az ára a lenyűgöző külsőnek. „Nem titok, hogy a fitnesz rendkívül fontos az életemben. Mindegy, milyen elfoglalt vagyok éppen, a reggeli edzés soha nem maradhat el. Sokszor már hajnali 5 előtt még sötétben tornázom. Persze nálam is előfordul, hogy ha előző este túl sokáig dolgoztam, vagy késői programon volt, másnap reggel úgy érzem, képtelen vagyok felkelni és végigcsinálni egy edzést. De aztán mégiscsak azt mondom magamnak: ’Egyszerűen csináld meg, képes vagy rá. Mindössze egy óra a napból.’ Így szépen meggyőzöm magam, hogy ne lustálkodjak – mesélte Jennifer, majd azt is hozzátette: – Szeretem a kihívásokat, a mozgás pedig nem csak a testemnek fontos, mentálisan is nagyon jót tesz. Ha már reggel túl vagyok az edzésen, megnyugszom, hiszen jól tudom, legalább ezt a teendőt nem kell majd később belepréselni a napomba.”

Már hajnali 5 előtt a fitneszteremben van (Fotó: Archív)

Az unalmat hírből sem ismeri

Érthető a hozzáállása, rendkívül sikeres énekesi és színészi karrierje tetejében ugyanis ezernyi reklámszerződés és nyilvános megjelenés közt kell zsonglőrködnie az idejével. Mindemellett két kamasz gyereket nevel, és friss házasok Ben Affleckkel, aki szintén hozott három gyereket a kapcsolatukba. Az, hogy ezek után Jennifernek még a megjelenése, a sminkje, a frizurája, az öltözete is mindig makulátlan, már csak hab a tortán. Fáradhatatlanságának egyik titka szerinte az, hogy a monotonságra nemet mond. Bár az edzéseket sosem hagyja ki, a hét minden napján más sportot űz. A kickboksztól a köredzésen és a core-izmok erősítésén át a piláteszig és a különböző táncformákig sok minden előkerül a fitneszórák során. „A kemény munka megtérül. Ha az ember elég eltökélt és céltudatos, mindig megtalálja az utat, hogyan lehet önmaga legtökéletesebb változata” – vallja a popsztár.

Fotó: Profimedia

A férjét is lenyűgözi

Ez a hitvallás nemcsak a testedzésben jellemzi őt, hanem az élete minden területén. A nyáron új albummal jelentkezik, és már zajlanak a próbák a lemezbemutatóhoz, márpedig ehhez a lehető legjobb formában akar lenni. Párja, Ben Affleck azt mondta róla: nem ismer a feleségénél keményebben dolgozó hírességet, bármit csinál, mindig száz százalékig odateszi magát. Mint elárulta, neki is rengeteget segít, hogyan hozza ki magából a legtöbbet. „Jen zseniális, mindenkinél jobban érti a show-bizniszt, azt, hogy miként működik ez az egész, és fantasztikus tanácsokat ad – mesélte. – Lenyűgöz a munkához való hozzáállása. Rengeteget tanulok tőle!”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!