Külföldi sztár

Itt az új török sorozatkedvenc – Defnére és Ömerre a valóságban is rátalált a szerelem

A magyar nézők nem tudják megunni a romantikus szériákat, a Szerelem kiadó is sokak nagy kedvence.

Két évadon át futott a 2015 és 2017 között készült széria, amelynek női főhőse mára Törökország egyik legjobban fizetett színésznője. A cserkesz származású, modellként is ismert Elçin Sangu még nem volt harminc, amikor megkapta a sorozat főszerepét, és eljátszotta a szegény pincérlányt, Defne Topalt, ami aztán hazájában hatalmas sztárrá tette.

Civil üzletember a párja

A ma 37 éves, vörös hajú színésznő azóta több sorozatban is szerepelt, ami pedig a magánéletét illeti, kereken egy évtizede egy jómódú török üzletember, Yunus Özdiken a párja, bár egyelőre nem házasodtak össze. Kapcsolatukat nem titkolják, de a férfi igyekszik kerülni a reflektorfényt, ki is jelentette, hogy civil, és szeretne híres barátnője mögött a háttérben maradni. „Ezt sokan félreértik, és azt hiszik, valami nem stimmel közöttünk, amiért nem mutatkozunk együtt. Pedig nagyon boldog, békés életet élünk” – árulta el Özdiken tavaly az újságírók faggatózására. A színésznő ehhez annyit tett hozzá, hogy egyelőre nem terveznek esküvőt. „Mi Yunusszal a szívünkben vagyunk összekötve, és ehhez nincs szükségünk semmilyen külső megerősítésre. Amúgy­ sem ragaszkodom annyira a hagyományokhoz. Majd ha úgy érezzük, összeházasodunk” – jelentette ki Elçin.

Elçin Sangu kedvese kerüli a nyilvánosságot (Fotók: Archív)

Új otthon extrákkal

A pár életében az elmúlt hónapokban akadt némi bosszúság: jelenleg egy építési vállalkozóval pereskednek, aki azt állítja, a színésznő és kedvese több millió forintnak megfelelő összeggel tartozik neki. „Az én cégem újította fel tavaly a négyszintes villájukat Beykozban, de a fizetség negyven százalékával adósunk maradtak, pedig hetekig hitegettek, hogy átutalják az elmaradt pénzt. Az embereimet sem tudom így kifizetni” – panaszkodott a vállalkozó. A pár vitatja a vádakat, szerintük nem tartoznak semmivel – az ügy ezért bíróság elé került. A színésznő korábban már elvesztett egy pert, amelyet korábbi menedzsere indított ellene, azt állítva: a török sztár nem fizette ki neki a szerződésben szereplő összeget.

Barış Arduç és a szintén színész Gupse Özay kislánya tavaly született (Fotók: Archív)

Tavaly lánya született

A sorozat másik főszereplője az Ömer İplikçit alakító jóképű színész, Barış Arduç, aki két évvel fiatalabb kolléganőjénél. A szépséges színésznővel amúgy már korábban a Viharos szerelem című sorozatban is együtt játszottak. Barış Svájcban született török szülőktől, és nyolcéves volt, amikor a család visszatért Törökországba. Világéletében rendkívül sportos volt, az úszástól a búvárkodáson át a kosárlabdáig és a futballig sok mindent csinált, felnőve pedig éveken át vízimentőként is tevékeny volt. A húszas évei­ben kezdett sorozatokban szerepelni, a Szerelem kiadóban játszott szerepe pedig rendkívül népszerűvé, egyben keresett reklámarccá tette hazájában. A 35 éves színész minden sikere mellett szociálisan roppant érzékeny, ezért sokféle jótékony tevékenység kötődik a nevéhez. Három éve megnősült, felesége a nála pár évvel idősebb török színésznő-rendező és forgatókönyvíró, Gupse Özay. A házaspár egy forgatáson szeretett egymásba, és tavaly ősszel szülők lettek: kislányuk az Jan Asya nevet kapta. A színész büszkén posztol babakocsis fotókat az Instagram-oldalán.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!