Külföldi sztár

Pamela Andersont egy filmsztár nézte ki szeretőnek – Lakást és Porschét ajánlott cserébe

Az egykori Baywatch-sztár az önéletrajzi kötetében és a róla készült új dokumentumfilmben kéjenc hollywoodi sztárokról rántja le a leplet.

Pedofil volt a bébiszittere

Az 55 éves színésznő ­arról már korábban is ­beszélt, hogy kislány ­korában molesztálták. Most elárulta: annyira gyűlölte a nőt, aki gyerekként hivatalosan vigyázott rá, de nem mellesleg hat- és tízéves kora között ­szexuálisan bántalmazta, hogy egyszer megpróbálta szíven szúrni egy cukorbot formájú golyóstollal. „Meg is mondtam neki: azt akarom, hogy meghaljon. Másnap aztán életét vesztette egy autóbalesetben, engem pedig hosszú éveken át gyötört a bűntudat, hogy nyilván én tehetek róla, mert a halálát kívántam, és ezzel megöltem.” Ha ennyi ­trauma nem lett volna elég, 12 évesen megerőszakolta egy 25 éves ­férfi, amit soha nem mert elmondani a szüleinek.

Édes hármas Jack Nicholsonnal

Jó pár pikáns történet előkerült Pamela múltjából. Egyszer, amikor a legendás Playboy-villában járt, a mosdóban meglepő jelenetbe csöppent. „Mr. Nicholson enyelgett ott két gyönyörű nővel, teljesen egymásba voltak gabalyodva. Próbáltam elslisszolni mellettük, hogy a tükörnél megigazítsam a rúzsomat, és közben véletlenül elkaptam a pillantását. Ez láthatóan megfűszerezte számára az élvezetet” – idézte fel a sikamlós pillanatot Pamela.

Jack Nicholsonnal (Fotó: Profimedia)

Stallone meg akarta vásárolni

Pamela 1992-től játszott a Baywatch-ban, és bájai a nála bő húsz évvel idősebb Sylvester Stallone figyelmét sem kerülték el. Ajánlatot tett a szőke szépségnek. „Azt mondta, vesz nekem egy lakást és egy Porschét, ha az első számú szeretője leszek. Visszakérdeztem: ezek szerint lesz kettes számú is? Mire ő: „Ennél jobb ajánlatot nem fogsz kapni, drágám. Ez itt Hollywood.” Pamela azonban mindig inkább a szívére hallgatott, és az igazit kereste. 1995-ben feleségül ment a rocksztár Tommy Lee-hez, akit máig élete egyetlen valódi nagy szerelmének nevez, bármilyen szomorúan – családon belüli erőszakkal – végződött is a házasságuk.

Első férje a rocksztár Tommy Lee volt (Fotó: Profimedia)

80 éves férfi volt a legérzékibb

Szerelmes éjszakákban és vérforraló kalandokban nem volt hiány Pamela életében, hiszen az öt férjén túl jó pár férfival randevúzott, profi szörföstől modellen és színészen át zenészekig. Mégis azt írja, a legérzékibb élményét huszonévesen egy nyolcvanéves férfi karjaiban élte át Buenos Airesben – tánc közben. „Úgy táncolt velem tangót, olyan gyengéden és mégis határozottan, hogy elállt a lélegzetem. Életemben először vezetett egy igazi férfi, semmi nem volt olyan érzéki az életemben, mint ez. Soha nem felejtettem el” – írta.

Két fia, Brandon (balra) és Dylan már huszonéves (Fotó: Getty Images)

Fiai biztatták

Pamela azt mondja, memoárjának minden egyes szavát ő maga írta, nem fogadott fel profi írót, aki helyette formába önti a gondolatait. Mint mondta, két fia, a 26 éves Brandon és a 24 éves Dylan biztatására vágott bele az érzelmileg nagyon megterhelő memoárba, hogy végre a saját szavaival mondja el a történetét. A könyv létrejötte felért számára egy terápiával, és a legmeglepőbb élménye az volt, hogy a megírása közben hízott 11 kilót. „Pontosan ugyanúgy étkeztem, mint addig, úgyhogy ez inkább pszichés eredetű volt: mintha hájpáncélt növesztettem volna magam köré, hogy megvédjen, miközben az emlékeim között bolyongok.” Amikor kész lett a könyvvel, rögtön le is adta a felesleget. „A legőrültebb helyzeteket és a legnagyobb traumákat is túléltem. Nem tekintek magamra áldozatként, a saját utamat járom” – mondja a Netflixen bemutatott életrajzi filmjében.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!