Külföldi sztár

Eastwood, Gibson, Hanks – Elég a jól csengő név, vagy tehetség is párosul hozzá?

Szembetűnő a hasonlóság a hollywoodi sztárpapák és fiaik között. Vajon sikerül kitörniük a szüleik nyomasztó árnyékából?

Scott és Clint Eastwood – Aligha segített az álnév

A 36 éves ifjabb Eastwood (a kiemelt képen balra) kezdetben modellkedett, színészként pedig édesapja filmjeiben próbálta ki először magát kisebb szerepekben. Meghallgatásokra aztán álnéven, Scott Reevesként járt, hogy ne mindenki rögtön a híres papát lássa benne. Persze annyira hasonlít hozzá, hogy valószínűleg mindenki rögtön rájött a turpisságra.

Clint Eastwood acélkék tekintetét a gyerekei is örökölték (Fotó: Profimedia)

Milo és Mel Gibson – A papa szárnyai alatt

Ránézésre a 32 éves Milo (a kiemelt képen középen) mintha apja fiatal kori kiadása lenne, a természete azonban jóval szelídebb. A Mad Max 67 éves sztárjának számos csemetéje közül egyelőre ő az egyetlen, aki szintén nevet szerzett magának a szakmában. Első filmszerepét amúgy éppen az apjától kapta A fegyvertelen katona című háborús filmben.

Mel Gibson és Goldie Hawn remek páros volt a Halálos fegyver első részében (Fotó: Profimedia)

Colin és Tom Hanks – Az idősebb vezet két Oscarral

A színész első házasságából született, ma 45 éves Colin (a kiemelt képen jobbra) szintén a „családi bizniszben” dolgozik, ahogy idősebb Hanks a hollywoodi karriert nevezte. Igaz, húszéves pályafutása alatt egyelőre nem ért el akkora ismertséget és népszerűséget, mint közkedvelt felmenője, hiszen a papának ennyi idős korára már két Oscar-díja is volt, és a mai napig imádják a nézők.

Tom Hanks színészi teljesítményét nehéz lesz utolérnie Colinnak (Fotó: Profimedia)

Jack Nicholson fia, Raymond – Nem is próbálkozik?

Egykor a háromszoros Oscar-díjas színész viselt dolgaitól volt hangos Holly­wood, ám 85 évesen már ritkán hallunk róla. Számos viszonyai egyikéből született Raynek becézett fia, aki külsőre kísértetiesen hasonlít apja ifjúkori énjére. A jelek szerint mégsem örökölt tőle tehetségét, mert 30 éves korára egyelőre nem sikerült az áttörés.

Ray gyakran elkíséri kosármeccsekre a 85 éves színészlegendát (Fotó: Profimedia)

Kiemelt képek: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!