Külföldi sztár

Házasság helyett szakítás – Tényleg összejöttek az Összetört szívek sztárjai?

A török tévésorozatok sorába tökéletesen illeszkedik a TV2-n futó széria. Bemutatjuk a két főszereplőt.

Gökhan Alkan – Végül elmaradt az álomesküvő

A Ferit Sancakzadét játszó jóképű színész 35 éves, és Isztambulban született. Kezdetben műszaki egyetemre járt, gépkocsigyártással kapcsolatos tanulmányokat folytatott, egy másik képzésen pedig nemzetközi kereskedelemből és marketingből szerzett papírt. A szórakoztatóipart amatőr színészként és zenészként kezdte, majd egy évig járt színiképzésre is. Huszonéves volt, amikor a barátaival társulatot alapított. Mindeközben költőként is bontogatta szárnyait. Sokoldalúsága annál inkább figyelemre méltó, mivel fiatal korában kiderült, hogy az autizmus egy formájával, Asperger-szindrómával küzd – például Anthony ­Hopkinst is ezzel diagnosztizálták. Az ilyen emberekre átlagon felüli intelligencia, ugyanakkor gyenge kapcsolatteremtő készség, valamint a rutinhoz való ragaszkodás jellemző – a török színész azt mondja, hogy a napjait mindig alaposan meg kell terveznie előre, és ragaszkodik is a kialakított rendhez. Gökhan első filmszerepét a nagy sikerű Szulejmán sorozatban kapta 12 éve, azóta több szériában játszott, többek közt a nálunk is vetített Tiltott gyümölcsben.

A színész a szakítása után minden szabadidejét utazással tölti (Fotó: Archív)

Utóbbi forgatásán szerettek egymásba sorozatbeli partnerével, Nesrin Cavadzadéval, és el is jegyezték egymást. Már mindenki arra számított, össze fognak házasodni, helyette azonban tavaly nyáron szakítottak. Állítólag féltékenység miatt tűztek össze egyre gyakrabban, azt beszélik, menyasszonyának nem tetszett Gökhan meghitt kapcsolata Összetört szívek-beli kolléganőjével, az Aysét alakító Yağmur Tanrısevsinnel. A csókjeleneteiktől egyenesen ki is borult. Hogy valójában mi történt, nem tudni, mindenesetre a volt szerelmesek minden közös képet töröltek egymásról – többek közt a tavaly tavasszal a budapesti kiruccanásukon készülteket is –, miközben Gökhan a kolléganőjét is kikövette az Instagramon. A színész mostanában minden jel szerint facér, és utazgatással vigasztalódik, közösségi oldala szerint sokat van úton, Zürichtől Milánóig különböző városokból posztol.

Yağmur Tanrısevsin – Más lett helyette a párja felesége

Az Ayse Yilmazt alakító török sztár 32 éves, és neki sem a színészet volt az első választása: egy művészeti egyetemen kerámia és üvegműves szakon végzett. A mai napig ez a hobbija: műhelyében szépséges tárgyakat készít. Tíz éve kezdett játszani filmekben és sorozatokban, hazájában hamar kedvelt színésznővé érett. Ami a Gökhannal való kapcsolatát illeti: azt mondta, ő sem érti, miért törölte kollégája az ismerősei közül az Instagramon. De talán azért sem akart belemenni a részletekbe, mert állítólag neki magának is hűtlenség miatt ment tönkre a kapcsolata. Öt éven át a híres énekes-dalszerző, Oğuzhan Koç volt a párja, aki a pletykák szerint megcsalta a táncos-színésznő Demet ­Özdemirrel – akit aztán tavaly augusztusban feleségül is vett. Hogy exe mikor kezdett viszonyt a másik nővel, és volt-e a szakításuknak bármi köze az Összetört szívek forgatásához és sorozatbeli kollégájához, Gökhanhoz, azt csak az érintettek tudnák megmondani. Ám ők mélyen hallgatnak.

Yağmur műhelyében ma is csoda szép alkotások készülnek (Fotó: Archív)

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!