Külföldi sztár

A Dallas Bobbyjának elhunyt felesége küldte a boldogságot

Legalábbis ezt gondolja a néhány éve megözvegyül Patrick Duffy, aki egy akkora birtokon él kedvesével, mint a sorozatbeli Southfork Ranch volt.

A színész 2017-ben veszítette el feleségét, Carlynt,­ akivel 48 esztendőn át voltak társak. A 73 éves sztár gyászában rengeteget segített buddhista hite, így az elmúlással való megbékélés számára alapvető gondolat. A természettel összhangban kialakított otthona – amelyet 1990-től a feleségével együtt formáltak ilyen lakályossá – híven tükrözi életfelfogását. A ház az oregoni Medford város mellett, a Rouge folyó partján áll, és 150 hektáros birtok veszi körül.

A színész több mint harminc éve lakik ebben az oregoni házban (Fotó: Profimedia)

A területen van egy tó, saját pisztrángos, legelő, pajta, de helyet kapott itt pár vendégház és egy wellnesskunyhó is szaunával, jakuzzival, mellette borospincével. A tágas, élénk színekkel berendezett főépület rendkívül barátságos és otthonos.

A zárt verandán üldögélve, remek kilátás nyílik a folyóra és a környező tájra (Fotó: Profimedia)

Duffy két éve új társat talált, szerinte elhunyt felesége küldte neki jelenlegi párját: azt mondja, Carlyn kívánsága az volt, hogy ő boldog legyen. Linda Purl színésznővel közös webshopot is elindított: a Duffy’s Dough­ szárított kovászt és kovászos kenyér sütéséhez árul hozzávalókat.

Linda Purl színésznővel felesége halála után találtak egymásra (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!