Külföldi sztár

Elképesztő formában van Charlie 77 éves angyala

A rossz nyelvek szerint Jaclyn Smith ezt nem csak az egészséges életmódjának köszönheti...

Annak idején a széria mind a 110 epizódjában játszott, majdnem kétszer annyiban, mint két társa, Farrah Fawcett és Kate Jackson, akik egy idő után visszaadták a szerepüket. Jaclyn viszont nemcsak a végsőkig, de az után is kitartott: a 2003-ban bemutatott Charlie angyalai-filmben ­Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu oldalán éppúgy visszatért, mint a három évvel ezelőtti, Kristen Stewart szereplésével készült legfrissebb verzióban.

Túl korán ment el

Csak 75 esztendős lenne, de a sorozat talán legismertebb arca, Farrah Fawcett (a kiemelt képen felül, balról a második) már 13 éve nincs közöttünk. A jellegzetes frizurájáról is ismert színésznő rákban halt meg 2009-ben. Van egy fia Ryan O’Nealtől: a ma 37 éves Redmond élete korán kisiklott, drogfüggő lett. Többször letartóztatták, hol ittas vezetésért, hol rablásért, sőt gyilkossági kísérletért. A férfi súlyos mentális problémákkal küzd.

Korát meghazudtoló külsejével rendre megdöbbenti azokat, akik még az évtizedekkel ezelőtti sorozatból emlékeznek rá. Tény, hogy a színésznő ma is rendkívül fiatalos. Instagram-fotóit elnézve, ehhez minden bizonnyal a modern szépészeti eljárásoknak is van némi köze, de ő elsősorban a tudatos, illetve egészséges életmódnak tudja be kortalan megjelenését. Mint mondta, minden áldott reggel egy csodatévő zöldturmixszal kezdi a napot, ennek receptjét meg is osztotta a világgal. „Kell bele fél uborka, fél alma, egy negyed citrom leve, egy szárzeller, egy szelet gyömbér, negyed bögre spenót, negyed bögre fodros kel. Annyi vizet töltök hozzá, hogy félig ellepje a hozzávalókat, és összeturmixolom. Nemcsak szuperegészséges, de rengeteg energiával is feltölt” – árulta el. Emellett persze a testmozgást sem hanyagolja el, mindennap tornázik, és rendszeresen jógázik is.

Férjével, valamint lányával és unokájával (Fotók: Archív)

Jaclyn a negyedik házasságában él, férje a szívsebész Brad Allen, pár hete ünnepelték a 25. házassági évfordulót. A színésznő két gyereke, a negyvenéves ­Gaston és a 37 éves Spencer a harmadik házasságából született, hála nekik, két unokája is van.

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!