Külföldi sztár

Pierce Brosnan – Fiai még a barátaik előtt is titkolták, ki az apjuk

A feleségével 21 éve imádják egymást, gyerekeik pedig mára magabiztos fiatalemberekké cseperedtek.

A minap egy friss szerelmes fotóval kívánt boldog születésnapot élete párjának, a képről süt, milyen tökéletes köztük ma is az összhang. A házastársi idillt csak egy kellemetlen incidens zavarta meg az utóbbi időben. A 69 éves színész kénytelen volt a rendőrséghez fordulni, miután egy vadidegen nő letáborozott a kocsijában a malibui házuk előtt, és nem volt hajlandó távozni onnan. Közben furcsa irományokkal és rajzokkal bombázta a sztárt, pénzt kunyerált tőle, és a kertjébe is megpróbált bemenni. Brosnan annyira aggódott a családja, főleg a felesége biztonsága miatt, hogy végül távoltartási végzést kért a zaklató ellen. „Félek, hogy veszélyt jelent a szeretteimre, főleg attól tartok, hogy árthat a feleségemnek” – többek közt ezzel indokolta, hogy védelmet kér.

A világ legszebb asszonya

Keely amúgy évek óta rengeteg gonoszkodó megjegyzést kap a testsúlya miatt, és az ősz hajjal is roppant sármos színésznek máig sok nő felajánlkozik, akik azt képzelik, molett felesége mellett biztosan valaki másra vágyik. Sőt még az ismeretségi körükben is akadt olyan, aki úgy vélte, a kilói miatt Keely nem elég tökéletes sztárfeleség, és felajánlotta, hogy műtéti úton segít karcsúbbá tenni… Brosnan ilyenkor oroszlánként védi a párját, és többször nyilvánosan is elmondta, mennyire imádja minden porcikáját. „Az én szememben ő a világ legszebb asszonya, emellett csodálatos ember. De még jobban szeretem, amiért ő a gyerekeim anyja. Mindent megteszek, hogy méltó legyek a szerelmére” – jelentette ki alig pár hónapja is.

Az egykori 007-es és Keely Shaye Smith 21 éve házasok (Fotó: Getty Images)

Meglepődtek a barátok

Két közös fiuk közben feltűnően jóképű fiatalemberré cseperedett. A 25 éves Dylan jó ideje keresett modell, később ezen a pályán csatlakozott hozzá a 21 éves Paris. A nagyobbik fiú elmesélt egy jellemző történetet: pár éve, amikor a 21. születésnapját ünnepelve bulit rendezett az otthonukban, több barátja döbbenten konstatálta, hogy ki az apja. „Ez nem olyan információ, amit nagyon terjesztettem volna magamról” – mesélte a nagyobbik fiú.

Dylan keresett modell (Fotó: Archív)

Öccsével amúgy sokáig maguk sem sejtették, hogy milyen híres a szülőjük. „Az utcán folyton megszólították apánkat az emberek, mi meg azt hittük, ilyen sok barátja van. Fogalmunk sem volt róla, hogy világhírű filmsztár” – mesélték.

Csak színész ne legyen!

Felnőve aztán már eljártak apjuk forgatásaira, sőt be is segítettek a háttérmunkákba, amit nagyon élveztek. De Brosnan máig teljesen hétköznapi apa a számukra. Talán mert nem Hollywoodban nőttek fel, hanem nagyrészt Hawaiin, a család Kauai szigeten található második otthonában, így elkerülték a hírességek körüli állandó felhajtást Los Angelesben. „Nem egy tipikus sztárapa, és ez nagyon jó benne” – mondják egybehangzóan. Brosnan arról mindkettejüket lebeszélte, hogy színészként próbáljanak szerencsét. „Nagyon nehéz szakma, és rengeteg szerencse is kell ahhoz, hogy valaki igazán sikeres legyen benne” – mondja az egykori James Bond. Így a modellkedés mellett Paris a festészetben találta meg magát – igazi művész, akárcsak az édesapja –, emellett a szörfözésben tehetséges. A sokat modellkedő, majd’ két méter magasra nőtt Dylan pedig zenél, remek basszusgitáros, és más hangszereken is játszik. Mindketten azt mondják, rengeteg fontos dolgot tanultak az apjuktól: alázatot, elhivatottságot, magabiztosságot – valamint azt, hogy egy úriember sosem késik.

Paris gyönyörűen fest (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!