Külföldi sztár

Leonardo DiCaprio – Szívére vette, hogy nevetség tárgya lett

A holly­woodi szívtipró maga híresztelte el, kinek udvarol, ám sokak szerint részéről csak „arcmentés” a friss kapcsolat.

Valódi nárcisztikus alkat, egy önző macsó jelleme rajzolódik ki, ha igaz mindaz, amit a közvélemény mostanra a színész párkapcsolatairól gondol. Márpedig nagyon is van alapja annak a képnek, miszerint Leo betegesen ragaszkodik ahhoz, hogy 25 évesnél idősebb nő nem lehet a párja. Az hagyján, hogy zsenge korú választottjai kizárólag modellszépségű, bombázó alakú hölgyek lehetnek, de az elmúlt két évtizedben szinte futószalagon követték egymást…

Elmúlt 25? Agyő!

Az életkori kitétel mégis mindaddig gonoszkodó felvetésnek tűnt, míg legutóbbi kedvesét, Camila Morronét a színész ki nem dobta. Hosszú idő után ez a kapcsolat volt az első, ami tényleg komolynak tűnt az életében – erre több mint négy együtt töltött év után, gyakorlatilag a 25. születésnapja másnapján tette lapátra Camilát. Miután a szakításra fény derült, az internet szinte felrobbant, és Leo nevetség tárgya lett, gúnyolódó mémek tömkelege lepte el az oldalakat. Mindenki azon kajánkodott, hogy a mindjárt 48 éves filmsztár tényleg képtelen 25 évesnél idősebb nővel járni.

Állítólag Camilát padlóra küldte a szakítás (Fotó: Profimedia)

Buli parti hátán

Miközben az első hírek szerint a színész egy alig 22 éves ukrán modellel, Maria Beregovával „vigasztalódott” már alig egy-két héttel a szakítás után, most hirtelen arról hallani, hogy a híres modellnek, Gigi Hadidnak csapja a szelet. Ő sok szempontból bele is illik a sémába, kivéve az életkorát: már elmúlt 27 éves! Igaz, így is kereken két évtizeddel fiatalabb a hollywoodi szívtiprónál, de remekül lehet cáfolni vele a tételt, miszerint Leo kizárólag 25 év alattiakkal kezd… Pont emiatt sokan biztosra veszik, hogy a bimbózó románc csupán színjáték a színész részéről. Azért kezdett érdeklődni Gigi iránt, hogy így fogja ki a szelet a csúfolkodók vitorlájából. Nemrég egy New York-i partin kapták lencsevégre a modellel, és a meglehetősen rossz minőségű képek tanúsága szerint valóban meghitt viszony van közöttük. Egymás arcába hajolva beszélgettek, miközben a modell a színész térdén nyugtatta a kezét, és Leo is többször megérintette őt.

Gigi Hadid kicsit túlkoros Leóhoz (Fotó: Getty Images)

Nem akar kötődni

Ismerősök ugyanakkor azt mondják, bár a páros valóban találkozgat, aligha lesz igazi kapcsolat a dologból. Van ugyanis még valami, amiben Gigi jelentősen eltér DiCaprio korábbi barátnőitől: kisgyerekes anya, van egy kétéves kislánya. Márpedig ha valamire a színész nem vágyik, akkor az az apaszerep. „Nem véletlenül nem született eddig gyereke, és nem volt egyetlen exének sem soha. Bár semmi kifogása a kicsik ellen, és remekül kijön a barátai csemetéivel, a saját életében nem vágyik ilyen kötöttségekre. Nem akarja, hogy egy gyerek megszeresse, amiért egy darabig együtt jár az anyukájával, hiszen nem arról híres, hogy tartósak a párkapcsolatai” – mesélik. Tény, hogy a randevúk ellenére Gigi és a színész viszonya nem kizárólagos, Leót ugyanis baráti körben is gyakran látni az éjszakában különböző szórakozóhelyeken. Vagyis keresi Camila utódját, de ez hosszabb távon aligha Gigi Hadid lesz.

A szupermodellt és a filmsztárt egy New York-i klubban kapták lencsevégre (Fotó: Profimedia)

Camilát a családja vigasztalja

Az elmúlt hetekben az elhagyott lányt is többször lencsevégre kapták, hol az édes­anyjával, hol az apjával látták együtt. Ismerősök elmondása szerint teljesen összetörte a szívét a szakítás, mert őszintén hitt benne, hogy a korkülönbség dacára kapcsolata a sztárral olyan életre szóló szerelem lesz, mint Humphrey Bogarté és Lauren Bacallé volt.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!