Külföldi sztár

Sylvester Stallone – Kiderül valaha, miért hagyta el a felesége?

Állítólag az akcióhős nem sejtette, hogy az asszony szakítani készül. Jennifer Flavin 25 év házasság után adta be a válókeresetet.

Még most sem világos teljesen, hogy mi is pontosan a válóok. Mindenesetre a hírek arról szólnak, hogy csúnya veszekedés robbant ki Stallone legújabb kutyája, a Dwight nevű rottwei­ler miatt, ami aztán elfajult, és rengeteg más régóta elfojtott problémát is felszínre hozott. A sztár tagadta, hogy kedvencének köze lenne a váláshoz, ám érdekes módon pont egy eb képét tetováltatta a vállára, ráadásul arra a helyre, ahol eddig a felesége arca volt látható. ­Jennifer közben a válási papírokban a közös házastársi vagyon elherdálásával vádolta meg a 76 éves sztárt, és azt kérte a bíróságtól: ítéljék neki 35 millió dollárt érő Palm Beach-i villájukat, amely eddig a közös otthonuk volt.

Az a bizonyos tetoválás és a kutya (Fotó: Archív)

Sasszeműek utólag kiszúrták egy fotón, hogy az asszony már augusztus elején levette a karikagyűrűjét. Pedig Jennifer a nyár folyamán gyakran meglátogatta férjét a Tulsa King című új sorozata forgatásán Oklahomában. Ismerőseik mind azt mondják, eddig semmilyen feszültség nem látszott közöttük. Májusban, a 25. házassági évfordulón az akcióhős még így áradozott a feleségéről: „Ő a leg­önzetlenebb, legodaadóbb és legtürelmesebb nő a világon.” Jennifer pedig ezt írta: „A házasságunk évről évre egyre jobb, alig várom, hogy életem hátralévő részét együtt töltsük.” Az asszony mostanra törölte ezt a bejegyzést, posztolt viszont egy fotót, amin a lányaikkal együtt látható, és ezt írta mellé: „Semmi más nem számít, csak ők. Mi négyen örökre együtt.” Hogy mi történhetett augusztus elején, ami Jennifert válásra sarkallta, még nem tudni. De bennfentesek szerint csúnya sárdobálásra lehet számítani, úgyhogy előbb-utóbb alighanem kiderülnek a részletek. Vagy nem.

Jennifer három lányt szült a színésznek (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!