Külföldi sztár

Gwyneth Paltrow: „Túl éretlen voltam Bradhez”

El is felejtettük már, hogy a színésznő és Brad Pitt valaha szerelmesek voltak. És nem csak ők! Összeszedtük a 90-es évek álompárjait.

Hol volt még Jennifer Aniston, pláne Angelina Jolie! 1994 és 1997 között a hollywoodi szívtipró és a Szerelmes ­Shakespeare-rel befutott szőke színésznő számított az abszolút álompárnak, szépek voltak, veszettül fiatalok és még a frizurájukat is összehangolták. A Hetedik című thriller forgatásán jöttek össze, és két évre rá eljegyezték egymást. Gwyneth később azt mondta, Brad „túlságosan jó” volt a számára, ő pedig túl éretlen volt hozzá. „Én szúrtam el” – vallotta be. A szakítás dacára nem maradt köztük harag. Nemrég egy interjúban a múltat is felidézték, kölcsönös szeretetükről biztosítva egymást.

Winona Ryder és Matt Damon – Máig titok, miért lett vége

A színésznő korábban Johnny Depp-pel járt jegyben, és azt hitte, Damon mellett kiegyensúlyozottabb kapcsolat vár rá. Mekkorát tévedett! A két fiatal sztárt Gwyneth Paltrow mutatta be egymásnak 1997-ben, de a kapcsolatuk már zűrösen indult, ugyanis a színész még nem igazán vetett véget Minnie Driverrel folytatott viszonyának. A románc Winonával aztán majdnem három évig tartott, és máig nem tudni, pontosan miért ért véget. Mindenesetre ma is jóban vannak, mindig szép szavakkal emlékeznek meg egymásról.

Winona és Matt ma is jóban vannak (Fotó: Getty Images)

Uma Thurman és Ethan Hawke – Két dudás egy csárdában

1997-ben, amikor a ­Gattaca című mozi forgatásán egymásba szerettek, mindketten óriási sztárnak számítottak. Egy év múlva már házasok voltak, és megszületett az első gyerekük, majd hamarosan a második. Óriási szerelem volt, alig hat évvel a kezdete után mégis véget ért. Kettejük párhuzamos karrierjét és mellette a gyereknevelést okolták, amit nehéz volt összeegyeztetni az állandó forgatásaikkal. Egy idő után Ethan félrelépett a bébiszitterrel – akit amúgy később feleségül is vett. Mindketten megszenvedték a szakítást, és bár két gyerekük miatt civilizált a viszony köztük, barátinak egyáltalán nem mondható. Alig beszélnek egymással, különösen Uma emésztette meg nehezen a múltat.

Ethan lépett félre, Uma nehezen emésztette meg a múltat (Fotó: Profimedia)

Sandra Bullock és Matthew McConaughey – A barátság máig megmaradt

Az egyik leghelyesebb sztárpár voltak 1996 és 1998 között, a Ha ölni kell című közös filmjük forgatásán habarodtak egymásba. Egyforma volt a humoruk és az élethez való laza hozzáállásuk. Ráadásul mindketten egyaránt holly­woodi kedvenceknek számítottak, így aztán a románc túl szép volt ahhoz, hogy sokáig tartson. Mivel mindketten egyfolytában dolgoztak, a szerelem szép lassan kifújt. A barátság viszont nagyon is megmaradt, az egykori szerelmespár máig összejár, sőt Sandra az egyik legjobb barátnője exe ­feleségének, Camila ­Alveznek!

Sandra és Matthew a Ha ölni kell című filmben szerepeltek együtt (Fotó: Profimedia)

Kate Moss és Johnny Depp – A modell évekig siratta a szakítást

A rajongók tűzbe ­jöttek, amikor májusban a szupermodell tanúskodott a színész mellett annak exfeleségével folytatott perében. Sokan már azt vizionálták, hogy az egykori jegyespár újra összejön, a tárgyalás után Kate ugyanis felbukkant ­Johnny egyik koncertjén. Bár a szerelem nem éledt újra, annál szenvedélyesebben lángolt négy éven át 1994 és 1998 között. A pár a New ­York-i Café Tabacban találkozott, a bulvárlapok tele voltak viharos kapcsolatukkal. A viszony Depp miatt ért véget, aki már ­akkor rengeteget ivott. A modell ­bevallotta: évekig siratta a szakítást, rémálomként élte meg elválásukat.

Kate Moss és Depp viharos kapcsolatával tele voltak a bulvárlapok (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!