Külföldi sztár

Mariah Carey – Elképesztő babaáradat!

Az énekesnő csak kapkodja a fejét, hogy volt férje, Nick Cannon milyen „szuperapa” lett!

Lassan 15 éve, hogy Mariah beleszeretett a nála 12 évvel fiatalabb rapper-komikusba. 2008-ban villámházasságot kötöttek, három évvel később megérkeztek az ikreik, Monroe és ­Moroccan, ők ma már 11 évesek. A házaspár útjai azonban hét évvel ezelőtt elváltak, azóta Mariah a szintén jóval fiatalabb háttértáncosában, Bryan Tanakában találta meg a társát.

Szövevényes szerelmek

Volt férje viszont nem állapodott meg egyetlen nő mellett sem, ellenben roppant változatos szerelmi életet mutathat fel… Csak az a baj, hogy közben partnereivel együtt megfeledkezik a fogamzásgátlásról, így állhatott elő az a helyzet, hogy a 41 éves Cannon most egyszerre készül a 8. és a 9. gyereke érkezésére. Az egyik hamarosan világra is jön, a másik majd csak ősszel – a két babának ugyanis két különböző nő az anyukája. A kilenc utód összesen öt nőtől van, ebből hét baba az elmúlt hat esztendő gyümölcse. Van egy hatéves fia és egy másfél éves lánya a modell Brittany Belltől, tavaly nyáron ikerfiai születtek a lemezlovas Abby De La Rosától, és szintén tavaly nyáron született még egy kisfia a modell Alyssa Scott-tól – utóbbi baba öt hónaposan meghalt agydaganatban. A hamarosan érkező csöppségnek a modell Bre Tiesi az anyja, az ősszel születendő legkisebbnek pedig ugyanaz, akitől az ikerfiai vannak: De la Rosa.

Nicknek egyszerre érkezik a 8. és 9. gyereke Abby De La Rosától és Bre Tiesitől (Fotók: Archív)

Cölibátust fogadott – na persze!

Mindez úgy történt, hogy Cannon tavaly év végén szentül megfogadta, hogy egy darabig cölibátusban fog élni, mert ő maga is érzi, hogy már kicsit túlzásba esett. Aztán valahogy nem sikerült tartania a saját fogadalmát – rejtély, hogy legalább a tudatos családtervezés fogalmával miért nem ismerkedett meg kicsit jobban. A minap szánta-bánta bűneit, és elismerte: a párkapcsolatok és a monogámia terén nem teljesített csillagos ötösre. Arra persze sokan kíváncsiak, mit szól Mariah ahhoz, hogy két csemetéje féltestvéreinek száma hirtelen megszaporodott… Egyenesen neki is szegezték a kérdést: mit gondol arról, hogy ennyi „mostohagyereke” lett, és együtt nyaralnak-e majd az ikreik a féltesókkal?

A volt házasok gyakran szerveznek az ikreikkel közös programokat (Fotó: Archív)

Ideális elvált szülők

Az énekesnő azzal vágott vissza, hogy rég elváltak Cannonnal, így aztán nem kíván mostohaanyukája lenni egyik gyerekének sem. De ha meg is van a véleménye exférje férfiúi ámokfutásáról, az nem hat ki a saját, ikreiket érintő szülői feladataikra, hiszen azok továbbra is olajozottan működnek. A volt házasok baráti viszonyt ápolnak, és gyakran vannak a gyerekeikkel közös programjaik is. Sőt a komikus pár hónapja lelkesen dicsérte volt feleségét egy interjúban. „Mariah-val ideális elvált szülők vagyunk, szuperül együtt tudunk működni. Nagyon jóban vagyunk, és borzasztóan hálás vagyok neki, amiért annyi dologra megtanított. Ma is egy család vagyunk” – jelentette ki a szuperapuka. De szép szó ide vagy oda, az énekesnő nagycsaládra nem vágyik – nem szeretné befogadni exe más nőktől született szakajtónyi gyerekét…

A kiemelt képeken Mariah az ikrekkel és Nick Cannon Brittany Bell-lel és a gyerekeikkel (Fotók: Archív)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!