Külföldi sztár

Fazilet asszony és lányai – Itt az új sorozatkedvenc!

Újabb török széria ejtette rabul a magyar tévénézőket, februártól sugározza a TV2. Bemutatjuk a főszereplőket.

Deniz Baysal, azaz Hazan – Nem akarnak babát a férjével

A sportedző Hazant alakító színésznő 31 éves, de már kamaszkora óta a színészkedés a szenvedélye. Sokáig színházi szerepeket kapott, filmezni kereken tíz éve kezdett. A sorozat forgatása idején szerettek egymásba párjával, a Kolpa nevű rockegyüttes énekesével, Barış Yurtçuval, akivel nemsokára a harmadik házassági évfordulójukat ünneplik. Gyerekük nincs, de van egy imádott kutyusuk, és Instagram-fotóikból ítélve felhőtlenül boldogok egymással. A színésznő őszintén beszélt arról, hogy sem ő, sem a férje nem akarnak babát. „Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, és imádjuk, amit csinálunk. Tökéletesen tele van az életünk, és mint mindenről, erről is közösen döntöttünk – árulta el Deniz. – Persze ki tudja, mit hoz majd a jövő, soha ne mondd, hogy soha. Most mindenesetre egyáltalán nem foglalkoztat az anyaság gondolata.”

Deniz fülig szerelmes rocker férjébe (Fotó: Archív)

Afra Saraçoğlu, azaz Ece – Szenvedélyes szerelemben él a kollégájával

A görög gyökerekkel bíró, Isztambulban született 24 éves színésznőnek ez volt az első igazi főszerepe, hiszen alig volt 19 éves, amikor a sorozatot forgatni kezdték. A feltűnő szépségű Afra négy éve párkapcsolatban él, a néhány esztendővel idősebb színészkollégája, Mert Yazıcıoğlu a szerelme, aki Törökország egyik legnagyobb sztárja, a legutóbb a Netflixen futó Bevezetés a szerelembe című sorozatban játszott. A 29 éves színésszel egy közös forgatáson jöttek össze, a török bulvárlapok pedig előszeretettel tudósítanak szenvedélyes kapcsolatukról. Afra párja ugyanis elég heves vérmérsékletű, előfordult, hogy egy veszekedésük után poharakat tört össze egy bárban. „Mindig kimondjuk, amit gondolunk, köztünk nincsenek hazugságok. De haragot sem tartunk, ha valamiért kiabálunk egymással, utána mindig kibékülünk” – mesélték a kapcsolatukról.

A színész Mert Yazıcıoğlu a párja (Fotók: Archív)

Çağlar Ertuğrul, azaz Yağız Egemen – Hürrem szultána lett a párja?

A 34 éves sztárt kora egyik legjobb török színészének tartják, bár eredetileg gépészmérnök végzettségű. Csak az egyetem után döntött úgy, hogy megpróbálkozik a színészettel – tíz éve kapta meg első filmszerepét. A jóképű színész után – akit sokszor Jake Gyllenhaalhoz hasonlítanak – sok rajongója epekedik. Azt nem tudni, mennyi eséllyel, ugyanis egy híres török színésznővel jött össze: legalábbis a pletykák szerint a Szulejmánból nálunk jól ismert Meryem Uzerli miatt hagyta el korábbi kedvesét, Kayla Manukyant.

Rajongói szerint Çağlar a török Jake Gyllenhaal (Fotó: Archív)

Nazan Kesal, azaz Fazilet asszony – 17 év után is imádja a férjét

Az 53 éves színésznő egy özvegy, pénzéhes anyát alakít a sorozatban, a valóságban azonban egészen más alkat. A művészet, az alkotás öröme élteti, a filmezés mellett a 90-es évek eleje óta rengeteget játszik színházban is, emellett rendez. Igazán összeillő, kreatív párost alkotnak férjével, a nála majd tíz évvel idősebb Ercan Kesallal, aki amellett, hogy orvos, színdarabokat és könyveket ír, színészkedik és szintén rendez is. Már 17 éve házasok, és van egy 16 éves fiuk, Poyraz. Legutóbbi házassági évfordulójukon Nazan így köszöntötte a férjét: „Egy egész élet sem elég veled… Ó, édesem! Ha lenne még egy életem, újra téged választanálak. Jóban-rosszban, egészségben-betegségben, teljes szívemből szeretlek.” Ha épp nem dolgozik, Nazan nagyon szeret úszni és sétálni, vagy az otthonukat csinosítgatni.

Nazan szöges ellentéte a karakternek: igazi művészlélek, férje és fia a stabil hátországa (Fotók: Archív)

Alp Navruz, azaz Sinan Egemen – Filmbeli partnerét vette feleségül

A sármos színész 32 éves, és bár gyerekkora óta színészkedik, az egyetemen török nyelvből és irodalomból is lediplomázott. Filmekben csak hét éve kezdett szerepelni, azóta több sorozatban játszott. Tavaly nősült meg, felesége Ayça Ayşin Turan színésznő, aki már volt a partnere egy másik tévészériában.

Alp szenvedélye a lovaglás (Fotók: Archív)

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!