Külföldi sztár

A Melrose Place több szereplője a valóságban is egymásba szeretett

30 éves sokak kedvence, a Los Angeles-i társasház mindennapjait bemutató sorozat. A szereplők élete legalább olyan fordulatos volt, mint maga a széria.

Doug Savant és Laura Leighton – Jövőre az ezüst­lakodalmukat ünneplik
A Melrose Place meleg karakterét, Mattet később a Született feleségek egyik férjeként láthatták viszont a nézők, de sok más tévés szerep is megtalálta. 24 éve házasok sorozatbeli kolléganőjével, a Sydney-t alakító Laura Leightonnal, akivel két gyereket nevelnek. A színésznőt a Hazug csajok társasága című sorozatban láthatták azóta a nézők. Dougnak az első házasságából is született két lánya, akik ma már 30 évesek.

Savant nagyon büszke a feleségére, Laurára és a lányaira (Fotó: Archív)

Courtney Thorne-Smith – Megjelent egy regénye
A bájos Alisont alakító színésznő később olyan sikersoroza­tokban szerepelt, mint az Ally ­McBeal vagy a Két pasi – meg egy kicsi. A színészet mellett az írás is foglalkoztatja, egy regénye is megjelent. A való életben is románc fűzte sorozatbeli szerelméhez, a Billyt alakító Andrew Shue-hoz, aztán feleségül ment egy genetikushoz. Második férje egy marketingcég elnöke, tőle született egy szem fia, akinek 40 évesen adott életet.

Courtney negyvenévesen szülte a kisfiát (Fotó: Profimedia)

Andrew Shue – Anyáknak csinált közösségi oldalt
A jófiú Billyt eljátszó színész igazán sokoldalú. A forgatások mellett játszott profi futballistaként, alapított fiatalokat, illetve anyákat megszólító online közösségi oldalakat, és vezetett podcast-műsort az anyósával. A filmezéssel jó ideje felhagyott. Három fiú édesapja, de első feleségétől 14 éve elvált. 2010 óta egy tévés riporter, Amy Robach a felesége.

Shue a második feleségével, Amyvel gyerekkönyveket is írt (Fotó: Archív)

Grant Show – Egy nyolcéves kislány apja
Karrierje kezdetétől szépfiú­szerepeket játszott, a ­Beverly Hills 90210-ből került át a ­Melrose ­Place-be, Jake-et játszotta. Nemrég töltötte be a 60-at, de ma is fáradhatatlanul forgat, most éppen a felújított ­Dinasztia című sorozat ötödik évadát. Egy ideig egy pár voltak sorozatbeli kolléganőjével, Laura Leightonnal (ő volt Sydney), később feleségül vett egy modellt, akitől hét év után elvált. Tíz éve egy színésznő a felesége, van egy nyolcéves kislányuk.

Grant Show
Grant Show 50 éves kora után lett családapa (Fotó: Getty Images)

Josie Bissett – Kollégájától van két gyereke
A szőke divattervezőt, Jane-t alakította éveken át, egy való életbeli vetélés ­miatt aztán egy évadot kihagyott. Sorozatbeli kollégájához, a Kyle ­McBride-ot alakító Rob Esteshez ment feleségül, született tőle két gyereke, majd 15 éve elváltak. A színésznő öt éve újra férjhez ment. Az elmúlt években a The Wedding March című romantikus sorozat szereplője.

Josie-nak Rob Estestől születtek a gyerekei, de már ­elváltak (Fotó: Getty Images)

Thomas Calabro – Háromgyerekes apaként nősült újra
A bajkeverő, nőfaló orvost, dr. Michael Mancinit alakító színész volt az egyetlen, aki elejétől a végéig szerepelt a sorozatban. Bár megmaradt a tévézésnél, inkább csak egy-egy epizódban bukkant fel különböző sorozatokban. Első házasságából van három gyereke, de 15 éve elvált, majd 2015-ben újranősült.

Thomas Calabro (Fotó: Profimedia)

Heather Locklear – Mély gödörből lábalt ki
Már híres volt más sorozatokból, például a nálunk is népszerű T. J. Hookerből, mire a 2. évadtól a stáb állandó tagja lett, Amanda Woodwardot alakította. A befejező rész után is keresett színésznő volt, a magánélete viszont nem alakult olyan fényesen. Két válás után sorozatbeli kollégája, Jack Wagner (Dr. Peter ­Burns-t alakította) menyasszonya lett, de esküvő helyett végül szakítottak. Az utóbbi tizenöt évben nagyon zűrös volt a magánélete. Alkohol- és gyógyszerfüggősége, több elvonókúra és öngyilkossági kísérletek után ma állítólag újra jól van, és pár év kihagyás után megint forgat. Egyetlen lánya, a 24 éves Ava és vőlegénye, Chris Heisser vigyáznak rá.

Heather lánya, Ava a támasza, hogy ne essen vissza a függőségeibe (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!