Külföldi sztár

Nyoma sem maradhat az elmúlt szerelemnek!

Ezeknél a hollywoodi sztároknál az exekkel együtt az örök szerelem jelképéül készített párkapcsolati tetoválások is lapátra kerültek – elég kreatívan.

Kaley Cuoco – Szabad, mint a lepke

Az Agymenők című sorozat sztárja nemes egyszerűséggel átrajzoltatta a házassága jelképét Ryan Sweetinggel. Az esküvőjük római számokkal írt dátuma helyett ma már egy szépen kidolgozott éjjeli lepke díszíti a hátán a nyaka alatti területet. A szárnyak nem csupán szépek – a szabadság szimbólumai is.

Zoë Kravitz – Hibás volt a szöveg

Az új Batman-film sztárja egy nyelvtani hibát takart el új mintával. Az eredeti arab felirattal Zoë azt szerette volna üzenni a világnak: „Uralkodjon a szeretet”. Ám hiba csúszott a szövegbe, az elírt sort nagyjából úgy lehet lefordítani: „Hagyd a szeretetet az úr.” Akárhogy is, nem döntött rosszul. A szitakötő csodásan mutat a lapockáján.

Angelina Jolie – Rajong a tetkókért

Az Oscar-díjas színésznő mélyebb értelmet adott a korábbi tetoválásának. Jolie­ egykori sárkánytetkója a férjével, Billy­ Bob Thorntonnal töltött időszakban készült, így a vele való kapcsolatát jelképezte. A szakításuk után azonban eltüntette a mintát, és a helyét a gyermekei származási helyeinek koordinátáival borította. Angelina nagy tetoválásrajongó – állítólag több mint 15 minta fedi a testét.

Marc Anthony tízéves házasságát írta felül (Fotó: Getty Images)

Marc Anthony – J. Lo-ból törzsi motívum lett

Az énekes egykori felesége, Jennifer Lopez nevét tüntette el a csuklójáról. Lézerezés helyett ő is inkább a „felülírást” választotta, és a kalligrafikusan ívelt betűkből álló Jennifert egy kacskaringós vonalakból összeálló törzsi motívummal fedte el.

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!