Külföldi sztár

Tényleg válságban A hegyi doktor – Újra rendel sztárjának a házassága?

Kevés olyan sikeres orvosos tévésorozat volt az utóbbi években, mint A hegyi doktor – Újra rendel. Ebben döntő szerepe van a sármos főszereplőnek, Hans Siglnek.

Nem csak osztrák és német földön rendkívül népszerű, Martin Gruber doktor a magyar nézők szívébe is régen belopta magát. Az orvost alakító színész a mai napig csomó szerelmes levelet kap, de aki egy randevúra áhítozik vele, annak nincs sok esélye. Sigl ugyanis több mint 15 éve szereti korábban énekesnőként ismert, ma reklámfilmproducer feleségét. Az éppen 50 éves ­Susannével Bajorországban élnek együtt. Münchentől nem messze, az Ammersee nevű tó közelében, gyönyörű környezetben van az otthonuk.

Kinevették a pletykalapokat

Pár hónapja felröppentek olyan hírek, miszerint válságba került az 52 éves színész házassága. Egyes bulvárlapok arról cikkeztek, hogy az állandó forgatások miatt a munkamániás sztár elhanyagolja a párját, és emiatt már az is szóba került, hogy elválnak az útjaik. Hogy mindez alaptalan pletyka, azt elég jól mutatja az, milyen jól szórakoztak ezeken az írásokon Siglék. Az állítólagos válság utáni állítólagos békülésükről szóló cikket – amely címében azt hirdette, hogy a pár második esélyt adott a szerelemnek – a színész vicces kommentárok kíséretében az Instagram-oldalán is megosztotta. A felesége figyelmét külön felhívta a remek hírre, miszerint: bár nem is tudták, hogy majdnem elváltak, szerencsésen visszataláltak egymáshoz.

Álomút helyett sívakáció

A szóbeszédből annyi igaz, hogy Susannéval nagyon szerettek volna kettesben elutazni egy világ körüli útra, ez azonban nem valósult meg. Az álomút helyett Sigl gőzerővel dolgozik. Ennek azonban a járvány a magyarázata, nem pedig a megromlott házasságuk. Az annyira rendben van, hogy a színész nemrég elbüszkélkedett egy jó meleg sapkájával, amelyet a felesége saját kezűleg kötött neki. Sigl év végéig a sorozat legújabb epizódjait forgatta, és a házaspár alig várta, hogy az ünnepek után elmenjenek egy sívakációra. A hófödte hegyeket és a téli sportokat mindketten imádják. Sigl eleve a természet szerelmese, többek közt ezért is élvezi annyira a munkát a tiroli hegyekben forgatott sorozatban.

15 éve szeretik egymást Susannéval (Fotó: Getty Images)

A gyerekek már kirepültek

Azt Sigl nem tagadja, hogy feleségével elég szenvedélyes a kapcsolatuk, és olykor veszekedni is szoktak egymással. De szerinte erre direkt szükség van, mert életben tartja a tüzet, a mindennapok során pedig elkerülhetetlen, hogy két ember olykor összezördüljön. Bár ez inkább akkor volt jellemző, amíg még egy fedél alatt éltek a gyerekeikkel. „Na kamaszokkal aztán tényleg nem könnyű az élet” – mondja. Neki csak egy vér szerinti fia született a korábbi élettársától, Katja Kellertől, de Susanne is hozott a házasságukba két fiút. Mára már mindnyájan felnőttek és kirepültek otthonról. A sorozatsztár egyik nevelt fia, Jonas szintén a szórakoztatóiparban találta meg a helyét: korábban színészkedett, szerepelt A hegyi doktor egy-két részében is, aztán együttest alapított.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!