Külföldi sztár

Jason Momoa – Johnny Depp exe miatt válik?

Túl szép volt, hogy igaz legyen… Hollywoodi filmbe illő szerelemből lett házasság, de most véget ért egy álom.

Derült égből villámcsapásként jött nemrég a válás híre, valójában a 42 éves sztár és Lisa Bonet közel két éve nem mutatkoztak együtt a vörös szőnyegen, a feleség pedig nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy igyekszik nyitottan fogadni a változást és a bizonytalant.

A rajongók lázasan találgatják, mitől ment tönkre Momoa kapcsolata 12 évvel idősebb feleségével, akivel korábban látványosan imádták egymást. „Szabaddá tesszük egymást, hogy az életünket méltósággal és őszintén folytathassuk” – fogalmaztak a válást bejelentő közleményben. Árulkodó sorok – talán egyiküknek van valakije? Egyre többen emlegetik a színész aquamanbeli partnerét, Amber Heardöt. Momoa nagyon összemelegedett a 35 éves színésznővel a közös munka alatt, és Hollywoodban azt rebesgetik, Johnny Depp bombázó exnejével nem csak a filmvásznon működött köztük a kémia. Az elmúlt hónapokban forgatták a folytatást, az Aquaman 2-t, alig pár hete fejezték be a filmezést. Talán komolyabbra fordult a viszonyuk az újabb közös munka alatt? Tény, hogy Amber – aki tavaly nyáron béranya útján egy kislány anyukája lett – maga is nemrég szakított a partnerével, és hónapok óta szingli.

Két kamasz gyereküket, a 14 éves Lolát és a 13 éves Nakoa-Wolfot együtt nevelik tovább Lisa Bonet-val (Fotó: Profimedia)

Akármi is az igazság, egy holly­woodi álom ér véget a válással, hiszen filmbe illően különleges volt ez a love story. Momoa többször elmesélte, hogyan szeretett bele ismeretlenül, még fiatal fiúként a nála jóval idősebb Lisába, akit csak a tévéképernyőn látott. Az édesanyjának megmondta: neki ez a lány kell, ő lesz a felesége. Évekkel később élete legnagyobb csodájának élte meg, hogy valóban találkoztak, és az imádott nő viszonozta az érzéseit. Igaz, kamaszkori rajongását csak akkor merte bevallani Lisának, miután gyerekeik születtek. Hivatalosan csak bő négy éve házasodtak össze, épp akkoriban, amikor úgy igazán beindult Momoa hollywoodi karrierje. A jóképű, izompacsirta színész azóta a nők első számú kedvencének számít.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!