Külföldi sztár

Morten Harket és Simon Le Bon – Nagycsaládos apaként élnek az egykori szépfiúk

Tinilányok millió rajongtak az A-háért és a Duran Duranért a 80-as években. Vajon hogyan élnek most az ikonikus popbandák nagypapkorú frontemberei?

Morten Harket, az A-ha énekese – Utálja, ha szívtiprónak hívják

A magyar mozikban is látható a híres norvég együttesről, az A-háról készült dokumentumfilm. Bár a három tag időnként máig fellép együtt, sok feszültség van közöttük. A banda arca Morten Harket, aki szólóelőadóként is aktív. A ma 62 éves popsztár annak idején a lányok nagy kedvence volt, de ma már kikéri magának, hogy szívtiprónak nevezzék. Feleségével tíz évig voltak házasok, és született három gyerekük. A válásuk után az énekesnek született még két lánya két másik nőtől, egyikük, Inez Andersson máig a párja. Legidősebb lánya, a 28 éves Tomine maga is énekel. Harket nemrég szerepelt a norvég Álarcos énekesben.

Simon Le Bon, a Duran Duran frontembere – Magazinból választott feleséget

40 éve alakult, de a mai napig létezik az angol Duran Duran. Az énekes, Simon Le Bon ma 63 éves. Fele­ségével, Yasmin­nal már 36 éve házasok. Az iráni–brit modellt egy magazinban látta meg, és addig telefonálgatott a divatügynökségnek, míg összehozták vele. Három lányuk és egy unokájuk van.

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!