Külföldi sztár

A Szex és New York sztárjai egykor és ma

A külsejüket kritizálóknak a színésznők magabiztosan visszavágtak, hisz még öntudatosabbak lettek a sorozat 1998-as indulása óta. A helyükön vannak az életben és a filmben is.

Kristin Davis

A Charlotte-ot alakító 56 éves színésznőt azzal támadták, hogy eltorzult az arca, mert túl sokat plasztikáztatott. Ő azonban kikérte magának, hogy a külsején lovagoljanak. Közben szingli anyaként két örökbe fogadott gyereket nevel.

Sarah Jessica Parker

A sorozat Carrie-je egyáltalán nem akarja letagadni, hogy 56 éves. Nemcsak a ráncait vállalja, de azt is, hogy a nagyfia már kész férfi: a 19 éves ­James a premierre is elkísérte. Sarah­ egy 12 éves lány ikerpárt is nevel a férjével.

Cynthia Nixon

A sorozatbeli Mirandának remekül áll az ősz frizura, legalább olyan egyedi, mint annak idején a rövid vörössel. Az 55 éves színésznőnek már van két felnőtt gyereke, a mostani kapcsolatából pedig egy tízéves fia.

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon 2021 nyarán az És egyszer csak… forgatásán (Fotó: Getty Images)

Kim Cattrall – aki nem kért a folytatásból

Az egykori Samantha­ a folytatásban már nem kívánt részt venni, amiből elég nagy botrány kerekedett. A színésznő 65 évesen rég maga mögött hagyta az egészet, és a minap egy sokatmondó képpel üzente: remekül megvan a nagy felhajtás nélkül.

Kim Cattrall is remekül tartja magát (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!