Külföldi sztár

A Gyűrűk Ura sztárjai – 20 éve került a mozikba az első film

2001 decemberében mutatták be a népszerű filmtrilógia első részét. A három grandiózus mozi összesen 17 Oscar-díjat söpört be, és különleges látvány­világával óriási sikert aratott világ­szerte. Megnéztük, mi történt azóta a főszereplőkkel.

Cate Blanchett – Három fia után még örökbe fogadott

A tündekirálynőt, Galadrielt alakító ausztrál színésznő ma 52 éves, és négygyerekes anya. Első fia az első film bemutatásának évében született, a második három évvel később, a harmadik négy évre rá. Férjével, a forgatókönyvíró Andrew Uptonnal – akivel már 25 éve szeretik egymást – 2015-ben örökbe fogadtak egy kislányt is. Cate ma az egyik legkeresettebb színésznő Holly­woodban, két Oscar-díj tulajdonosa.

Cate férjével, a forgatókönyvíró Andrew Uptonnal (Fotó: Getty Images)

 

Orlando Bloom – Esküvőre készülnek Katy Perryvel

A tündeherceg, Legolas a lányok nagy kedvence volt, ez volt az első komolyabb filmszerepe. Azóta játszott más hasonlóan sikeres filmsorozatban is, állandó szereplő volt A Karib-tenger kalózai több részében is. ­Orlando ma 41  éves, és egy válás után újra nősülni készül. Katy Perry a menyasszonya, akivel öt éve vannak együtt, másfél éve született egy kislányuk, ­Daisy. Van egy tízéves fia is modell exfeleségétől, ­Miranda ­Kerrtől. A Gyűrűk Urára egy tetoválás emlékezteti.

Van egy kislánya, Daisy és egy tízéves fia is modell Miranda ­Kerrtől (Fotó: Profimedia)

Ian McKellen – Hírbe hozták a legjobb barátjával

A varázslót, Gandalfot alakító angol színész elmúlt 82 éves, ám ez nem jelenti azt, hogy nyugdíjas tempót diktálna. Aktívan játszik színházban és filmen – többek közt az X-Men-mozikban –, közben melegjogi aktivistaként is tevékeny, homoszexualitását évtizedek óta nyíltan felvállalja. Arról nem tudni, mostanában van-e társa, de a múltban hosszú élettársi kapcsolatai voltak. Hírbe hozták kollégájával, Patrick Stewarttal is, bár ő nem a saját neméhez vonzódik. Iant 15 éve prosztatarákkal műtötték.

Patrick Stewarttal a Star Trek – Picard premierjén (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!