Külföldi sztár

David Hasselhoff – Tíz éve talált rá az igazira

A 80-as évek egyik legmenőbb színésze volt, mostanában viszont ritkán hallunk róla. Egy ideje inkább pop­sztárként érvényesül, főleg Németországban van népes rajongó­tábora, és közel 70 évesen ifjú feleségével utazgat.

Legújabb, nemrég megjelent lemeze egészen a 4. helyig kúszott fel a német slágerlistán, és már 2023-ra is lehet jegyeket venni az egykori sorozatsztár koncertturnéjára. Hasselhoff azért a filmezésnek sem fordított teljesen hátat: legutóbb Lengyelországban forgatott egy sorozatot, bár az elmúlt években leginkább saját magát alakította különböző produkciókban. Hiába ért véget holly­woodi karrierje – főképp korábbi súlyos alkoholizmusa miatt –, tulajdonképpen máig egy élő legenda. Főleg, amióta a 80-as évek iránti retró nosztalgiahullám újra népszerűvé tette az akkori idők kedvenc tévésorozatait a beszélő autós Knight Ridertől a kigyúrt vízimentős Baywatch-ig.

Még saját múzeuma is van

Hogy Hasselhoff épp Német­országban ennyire népszerű, az részben talán német gyökereinek köszönhető, hiszen felmenői annak idején Brémából vándoroltak ki Amerikába. De még inkább annak, hogy a berlini fal leomlása előtt a szabadságról énekelt a németeknek, Looking for Freedom című dala pedig szinte himnusszá vált az ott élők számára a rendszerváltás idején. Bármilyen meglepő, ma még egy neki szentelt múzeum is áll Berlinben! A színész jövőre már 70 éves lesz, de fizikuma ma is lenyűgöző, korát meghazudtolóan sportos. A poharat évekkel ezelőtt letette, és hogy ilyen remek formában van, abban minden bizonnyal óriási szerepet játszik ifjú felesége, a walesi Hayley Roberts, aki 42 évesen közel három évtizeddel fiatalabb nála.

Felesége sem akart gyereket

A nagy korkülönbség dacára láthatóan kifejezetten boldogok együtt, és idén már a 10. évfordulóját ünnepelték annak, hogy egymásba szerettek. Igaz, az esküvőt csak három éve tartották meg, Hasselhoff ugyanis sokáig próbálta lebeszélni magáról Hayley-t – úgy érezte, nem tisztességes, hogy ennyi idősen magához láncoljon egy sokkal fiatalabb nőt, aki talán gyereket, családot akar, amit ő már nem. Végül győzött a szerelem. „Hayley mindig azt mondja, én épp elég vagyok neki, úgyis olyan vagyok, mint egy nagy gyerek. Azt mondja, szeret gondoskodni rólam. A lányaimmal is jól kijön, és sosem zavarta, hogy nem született saját gyereke” – mesélte a sztár. Második feleségétől, Pamela Bachtól született két csemetéje amúgy már rég felnőtt, a nagyobbik, Taylor 31 éves és ingatlanügynök, a kisebbik, akit véletlenül szintén Hayley-nek hívnak, 29 éves és plus-size modellként ismert.

Sokat vannak úton

A házaspár gyakran utazgat. A nyár nagy részét Spanyolországban, többek közt Marbellán töltötték, de Angliától Los Angelesen át Németországig sok helyen otthon érzik magukat a világban. Egy a fontos: együtt legyenek. Bárhová szólítja is a dolga ­Hasselhoffot, felesége mindenhová elkíséri.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!