Hazai sztár

Bánfalvy Ági megkönnyebbült anyós: „Olivér megütötte a főnyereményt a menyemmel”

Múlt szeptemberben házasodott Bánfalvy Ági egy szem fia, aki a színésznő szerint jobb feleséget nem is választhatott volna imádott menyénél.

A 31 éves Olivér két évvel ezelőtt a Bánfalvy Stúdióban megismerkedett édesanyja, Bánfalvy Ági egyik növendékével. Veronikát azóta már az oltár elé is vezette.

„Egy család lettünk”

A Zalaszentgróton tartott nászhoz persze a színésznőnek is volt egy-két szava. „Már ha éppen meg tudtam szólalni, ugyanis szem nem maradt szárazon a szertartáson – kezdi a Storynak a büszke örömanya. – Nem vesztegették az idejüket, hisz alig két éve ismerkedtek meg, de jól is tették. Eldöntötték, hogy megesküsznek, és mindent ketten, saját maguk terveztek, szerveztek és álltak, merthogy anyagi támogatást sem fogadtak el – ecseteli Bánfalvy Ági, akitől azt is megkérdeztük, hogy igaz-e a mondás, miszerint a fiúgyermekek az édesanyjukhoz hasonló nő mellett állapodnak meg. – Abszolút! Bár Veronika ezerszer leköröz engem! Ugyan én is egy rendszerető, szorgalmas, nagy teherbírású nő vagyok, de ő még rajtam is túltesz – vallja be nevetve. – Takarít, süt, főz, mos, vasal, közben keményen dolgozik, és nagyon jól bánik az emberekkel. Őszinte, egyenes, aki kerek perec bárki szemébe mondja, ha valami nem tetszik neki, mindemellett pedig nagyon szép csaj. Olivér megütötte a főnyereményt a menyemmel, de remélem, ez fordítva is elmondható, és a fiam is legalább ilyen klassz férje Veronikának!”

Bánfalvy Ági a fiával, Olivérrel és a férjével, Horváth Csabával (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Szülői példa

Na de milyen anyós a színésznő? „Remélem, jó fej! Mindenesetre próbálok nagyon uralkodni magamon, és nem beleszólni az életükbe, nem rájuk telepedni, úgyhogy szerintem nem rólam szólnak az anyósviccek– mondja nevetve. – Vagy legalábbis nagyon remélem! A szüleim jó példával jártak előttem. Nagyon szabadon, az ’élni és élni hagyni’ elv mentén neveltek, de amikor kellett, mindig ott voltak mellettem, és támogattak. Én is így neveltem Olivért, és most is így állok a gyerekekhez. Merthogy igen, Veronikát a családunk teljes körű tagjává fogadtuk. Jóformán nem is a menyemként, hanem a lányomként tekintek rá. Nem gondoltam volna, hogy 69 évesen lesz még egy gyerekem! De Veronika szüleivel és mindnyájunk kedvencével, a nagymamával is nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Egy család lettünk!”

Új élet a Balatonnál

Az ifjú házasok az esküvő után egyből belevetették magukat a családalapításba. „Nagyon szeretnénk már a férjemmel unokázni. A világjárvány óta egyébként is berendezkedünk egy nyugis életre. A pandémia alatt ugyanis leköltöztünk Balatonföldvárra, és itt is maradtunk, úgyhogy már egy ideje a magyar tengernél van a bázisunk. Sokkal kiszámíthatóbb, kiegyensúlyozottabb az életünk. Folyamatosan járunk Budapestre, hisz a munkánk a fővárosba köt minket, de hazaérve jó elcsendesedni, feltöltődni.” Ági és rendező férje, Horváth Csaba 32 éve kitartanak egymás mellett. „Sokszor még mi is rácsodálkozunk erre, merthogy annak idején egy napot sem jósoltak a kapcsolatunknak. Aztán tessék. Ennyi idő múltán sem unatkozunk egymás mellett, és talán pont ez a házasságunk titka. Mindig van közös témánk, sosem fogyunk ki a jó beszélgetésekből!”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!