Hazai sztár

Buli Dorina: „Nem árt, hogy testőrök is vigyáznak rám, így én is nagyobb biztonságban érzem magam”

Európában ma már többet lép fel, mint itthon. A rajongók egyszerűen imádják.

Nem csak itthon, a környező európai országokban is rendkívül népszerűnek számít, szinte nincs is olyan hét, hogy ne hívnák el fellépni. Észak-Olaszországban járt a legtöbbször, Milánó az egyik kedvence. A várost lassan úgy ismeri, mint a tenyerét, hiszen legalább harmincadjára lép ott fel, csak a múlt hónapban is három bulit adott. Ezúttal is egy torinói esküvőre volt hivatalos, onnan pedig – egy nap pihenővel – a Bologna melletti településen, egy maranellói diszkóban folytatja. „Az utazások a legnehezebbek, két fellépés között is a pihenés számomra a legfontosabb. Aludni szeretek a legjobban” – szögezi le Rostás Dorina, vagy Buli Dorina, ahogy a legtöbben ismerik. A jelző még hét éve ragadt a húszéves lányra első slágere, a Buli, buli után. Azóta sincs megállás. Fáradhatatlanul énekel, járja az országot édesapjával és édesanyjával, akik nélkül nem vállal fellépést. – Olyan nincs, hogy ők ne legyenek velem. Összetartó család vagyunk, édesapám a menedzserem, édesanyám pedig a mindenesem, a legfőbb segítségem és támaszom. Ha kell, a ruhámat is elkészíti, rendbe teszi, megvarrja, ha elszakad. A bulik hevében ugyanis könnyen előfordul, én ugyanis hiába kérem, sokszor nem hallgatnak rám a rajongók, és még a színpadra is feljönnek, csak hogy velem énekeljenek. Szerencsére nem volt ebből még nagyobb probléma. De azért nem árt, hogy testőrök is vigyáznak rám, így én is nagyobb biztonságban érzem magam. Rajtuk kívül a sofőr és egy szintetizátoros, alkalmanként pedig egy gitáros a kísérőim” – mesélte.

Így ismerte meg az ország

Azt mondja, Milánóba azért is élmény mennie, mert van lehetősége beszerezni néhány itthon nem kapható darabot. Nagyon ügyel a külsejére, szereti a szép ruhákat, sminkeket. Már tinilányként is a szépségipar­ban képzelte el a magát, és még most, befutott énekesként sem tett le arról, hogy egyszer egy szalont, esetleg egy kis üzletet nyisson. Azt is elárulja, rengeteg tervet dédelget, de a karrierje most a legfontosabb. Szeretne minél több videóklipet forgatni, emellett szerető férjre és családra is vágyik, gyerekekkel, akikről majd úgy gondoskodhat, ahogy róla az édesanyja. A kalocsai lánynak azonban ismerkedésre most nem igazán jut ideje. „Addig nem is tervezem, hogy elköltözöm a szüleim házából, amíg egyedülálló vagyok. A családalapítás kicsit kitolódik nálam, egyelőre azzal a néhány barátnőmmel is alig jut időnk egymásra, akik megmaradtak az iskolából. Megértik, hogy szinte minden közös programot átírhat egy fellépés, de épp most terveztük el, hogy hetente legalább kétszer szakítok időt arra, hogy a konditerembe együtt járjunk edzeni.”

Hobbija a főzés

Anyukájával és a nővérével főleg magyaros ételeket készítenek. A munkából ő is kiveszi a részét, de sütés helyett inkább főzni szeret. „Édesanyám nagyon ügyelt arra, hogy minden házi­munkára megtanítson. A mi kultúránkban a főzés az egyik legfontosabb, amit egy nőnek illik tudnia.”

Kiemelt kép és fotó: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!