Hazai sztár

Félelem és rettegés az oltár előtt: „Azt hittem, a Kész átverésben vagyok!”

A Házasság első látásra egyik hitvesi párja, Brem László és Góbi Hilda először egyáltalán nem örült egymásnak és a házasságnak.

Nemrég startolt el a TV2 párkapcsolati realityje, amelyben három pszichológus párosítja össze azt a hat nőt és hat férfit, akik vakon fogadnak egymásnak örök hűséget. De vajon mit szólt egymáshoz a Házasság első látásra egyik hitvesi párja, Brem László és Góbi Hilda?

„Nem így képzeltem el a második frigyemet”

A 47 éves édesapa egyszer már volt házas, de akkor nem járt sikerrel. A vidéki küzdősportoktató sokáig az online térben igyekezett megtalálni a szerelmet, mígnem egy idő után feladta a reményt, hogy társra leljen. „Miután belefáradtam a párkeresésbe, megcsapott a magány szele. Egyre jobban belesüppedtem a szürke hétköznapokba, kezdtem feladni a reményt. Aztán elhatároztam, hogy változtatok a hozzáállásomon, és pozitívan állok a helyzethez! Így sem volt azonban könnyű dolgom. Az internetes társkeresés személytelennek és felszínesnek bizonyult, rá­adásul konkrét paraméterekhez, keresési feltételekhez kötött. Mi van akkor, ha az én jövendőbelim a megadott 100 kilométeres körzetemen túl vár rám? – elmélkedett Brem László, aki a televíziós műsornak köszönhetően aztán az egész országra kiterjesztette a társkeresést. A Házasság első látásra szakértői végül a fővárosban találtak a számára megfelelő lányt. De vajon a kecskeméti férfi mit szólt először a leendő feleségéhez, Góbi Hildához? – Bár szép, dekoratív nő, úgy éreztem, elsőre mégsem találkoztak az energiánk. Aztán eldöntöttem, hogy meghódítom – vallja be a férj, aki magával szemben is meglehetősen kritikus. – Láttam, hogy Hilda arcára pánik ült, éreztem, hogy nem jövök be neki. Bár a lelki szemeim előtt nem így képzeltem el a második frigyemet, azt hittem, hogy ez könnyebb menet lesz, de tévedtem. Mindkettőnket alaposan megizzasztottak a szakértők, de ebből is látszik, hogy a házasélet bizony komoly meló. Tanulságos időszak van mögöttünk.”

A küzdősportoktató egyszer már volt házas (Fotó: Archív)

„Egy José Armandót vártam, és egy Szulejmán várt az oltárnál”

A 34 éves üzletvezető egy friss és fájdalmas szakítás után vágott neki a különleges kalandnak. „Egyrészt felejteni szerettem volna, másrészt valami olyasvalamibe akartam vágni, ami teljesen átírja a hétköznapjaimat. Felcsillant a szemem, hogy ezúttal nem nekem kell párt választanom, hanem tudományos alapokon keresik meg a számomra megfelelőt – meséli Góbi Hilda, akinek a lelkesedése végül addig tartott, míg az oltár előtt meg nem pillantotta a leendő férjét. – Azt hittem, hogy a Kész átverésben vagyok! Pont az ellenkezőjét kaptam annak, amit szerettem volna. Egy José Armandót vártam, és egy Szulejmán várt az oltárnál. Nagyon csalódott voltam! Laci külsőre sem fogott meg, és attól sem lettem boldogabb, amikor megtudtam, hogy 47 éves, és vidéken él. Fiatalabb férfira vágytam, a távkapcsolatban pedig sosem hittem. Az már csak hab volt a tortán, amikor kiderült, hogy gyereke is van. Legszívesebben menekülőre fogtam volna – vallja be a feleség. Hilda végül fejet hajtott a sors, pontosabban a szakértők választása előtt, és belevágott az izgalmas és tanulságos kalandba. – Ezúttal rákényszerített az élet, hogy megoldjak és ne feladjak valamit, úgyhogy igyekeztem helytállni, és kihozni magamból, valamint a kapcsolatunkból a maximumot.”

Hilda szereti a kihívásokat (Fotó: TV2)

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!