Hazai sztár

Voksán Virág megmutatta luxusotthonát – A minimalista stílusra esküszik – fotókkal

Két gyerek és öt kutya mellett bőven van otthon mit csinálnia, de nem panaszkodik, már csak azért sem, mert férje általában átvállalja tőle a főzést.

Voksán Virág és családja két és fél éve költöztek be új otthonukba, amit igazi megváltásként éltek meg. „Őszinte leszek, a vége felé a két gyerekkel és a kutyusainkkal már igencsak kínlódtunk az előző lakásban. Úgy gondoltuk, szükség van egy nagyobb térre, no meg egy kertre, ahol a lányunk és a fiunk szabadon rohangálhat az állatokkal – kezdi a lemezlovas. – Noha a ház évek óta megvan, annyi munkánk volt vele – tervezés, felújítás, kivitelezés –, hogy bőven a Covid után tudtuk csak beköltözni. Viszont ez olyan minőségi változást hozott az életünkbe, amiért nem lehetünk elég hálásak. Imádjuk az otthonunkat! Bár a férjemnek is nagyon jó ízlése van, nőként, érthetően, nekem kicsit még több szépérzékem van, mint neki, tehát én álmodtam meg a dizájnt, viszont Laci volt az, aki már csak a szakmájából kifolyólag is tökéletesen megvalósította azt. Mindezt nagy egyetértésben, köszönhetően annak, hogy ugyanolyan az ízlésünk. Mondjuk, a minimalista stílust két gyerek mellett nem könnyű fenntartani… De nekem és Lacinak is fontos, hogy az otthonunk szép és rendezett legyen, hogy minket tükrözzön, így ha kell, naponta tartok a gyerekeknek hegyi beszédet – nevet fel a 40 éves anyuka. – A takarításért meg persze én felelek. Sokan meglepődnek, amikor kiderül, nincs bejárónőnk, de nekünk ez a komfortos. Nem szeretnénk egy idegent a házban, például ezért nincs bébiszitterünk sem. És a férjem nagyon rendes, általában ő főz, szóval arra nincsen gondom. Fő a munkamegosztás, és csak halkan jegyzem meg, ez a hosszú házasság egyik titka!”

„Szeretjük a fehér, magasfényű bútorokat, összességében a fehér színt, no meg a szürke minden árnyalatát, és ezeket kombináltuk. A konyha Laci birodalma, és annyiban az enyém is, hogy utána én szoktam elmosogatni, elpakolni… Így állapodtunk meg. Korábban is így volt, csak egy sokkalta kisebb konyhában. Most akkora a tér, hogy akár táncolhatnánk is.”

„Az ágyunkat külön csináltattuk. Minden vágyam az volt, hogy hatalmas háttámlája, sőt egy egész hátfala legyen, ami még az éjjeliszekrényeken is túllóg. Bársonyból készült, királykék árnyalatú, ami tökéletesen passzol a tapétához.”

„A felújításkor a fürdőt is tégláig visszabontottuk. ­Semmi sem maradt az eredeti helyén, így nyertünk némi pluszteret.”

Hiszi, hogy a minta beépül

„Sokat rágom a gyerekek fülét, hogy vigyázzanak a dolgaik­ra, hogy ne tegyék tönkre a szobájukat, ne rajzoljanak a falra, ne karcolják fel a parkettát. Beni ötéves, Vivi négy lesz, és bízom benne, hogy előbb vagy utóbb hallgatni is fognak rám, vagy hogy ellesik, hogy mi az apukájukkal hogyan óvjuk az értékeinket” – mosolyodik el az édesanya.

Kiemelt kép és fotók: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!