Hazai sztár

Krausz Gábor Mikes Annáról: „Jó, hogy valaki végre értékeli a humoromat”

A táncművész népszerűségi indexe azonnal megugrott, miután a nézők látták, hogyan viszonyul az elhagyott sztárséfhez.

De ki ez a lány, aki elrabolta Tóth Gabi volt férjének a szívét? És aki a kommentelők szerint sokkal jobban illik Gáborhoz, mint az énekesnő? Noha eddig szinte semmit nem lehetett tudni Mikes Annáról, a Story utánajárt, és kiderített néhány érdekességet.

A nézők kedvence

Még csak néhány hete, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hivatalosan felvállalták a kapcsolatukat, a séf és újdonsült szerelme máris hazánk egyik legközkedveltebb sztárpárja lett. Anna népszerűségi indexe rohamosan megugrott, és nem telik el úgy nap, hogy ne íródna cikk a pár legapróbb megmozdulásáról is. De mégis mit lehet tudni a sztárséf csinos barátnőjéről? Kezdjük az elején, és menjünk vissza az időbe három évet, amikor az akkor még harmincéves lány bemutatkozott a Dancing with the Stars nézőinek. „Mikes Annának hívnak, Budapesti vagyok, és gyakorlatilag az egész életem a táncról szól” – mondta a TV2 videójába. A táncosnő először Noszály Sándor párjaként szántotta fel a parkettet, majd Kamarás Iván és Kökény Attila oldalán bizonyította tehetségét, legutóbb pedig Krausz Gáborral bűvölték el a nézőket, és nyerték el egymás szívét. Persze a sport már gyerekkora óta Anna életének szerves része: öt évig úszott, majd balettozott, végül egy televíziós közvetítést látva, szeretett bele a versenytánc világába. Igaz, kezdetben csak a pörgős szoknya és a magas sarkú cipő varázsolta el, de tízéves korában, amikor első táncóráján részt vett, már visszavonhatatlanul beleszeretett a versenytáncba, amit azóta is profi szinten űz.

Dancing with the Starsban (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Romantikus királylány

A Junior Prima-díjjal kitüntetett, tizenegyszeres magyar bajnok táncos, úgy tűnik, messze esett attól a bizonyos fától, hisz a felmenői közt aligha volt valaki, aki a színpadon állt volna. Szülei mérnökemberek, bátyja pedig üzletember. Anna igyekszik óvni a magán- és családi életét a nyilvánosságtól, a közösségi oldalán azonban néha megoszt egy-egy közös fotót a testvérével, akivel láthatóan nagyon szoros kapcsolatot ápol. De mivel tölti az idejét Anna, amikor épp nem a hivatásának él? A 33 éves lány a szabadidejében szeret utazni, a táncnak köszönhetően pedig már a fél világot bejárta. Az olvasás, a régi korokban játszódó romantikus regények állnak igazán közel a szívéhez, ami nem meglepő, hisz Anna amellett, hogy nagyon határozott és céltudatos nő, rendkívül érzékeny is, akinek szíve csordultig van szeretettel. És hogy mi a leghőbb vágya? „A táncban a világbajnoki cím megszerzése. A magánéletben azt szeretném, hogy boldog legyek, és minden zökkenőmentesen menjen – mondta Anna még 2010-ben a delmagyar.hu-­nak, de egy másik, egy évvel későbbi nyilatkozatára is rábukkant a Story, ami most aktuálisabb, mint valaha. Az ominózus beszélgetésben arról kérdezték, hogy hisz-e abban, hogy a tánc képes összehozni, akár szerelmet gyújtani két ember között. – Gyakran előfordul, hogy a páros tagjai – hiszen rengeteg időt töltenek együtt – összejönnek. Tehát működik az, hogy a táncospár összejön, és házasság lesz a vége!”

Anna szabadidejében szeret utazni, Albániában és Párizsban is járt (Fotók: Archív)

Szerethető pótanya

Azt, hogy házasság vagy csupán egy szép fejezet lesz Gábor és Anna szerelméből, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy süt róluk a boldogság, és egy ország szurkol azért, hogy ez így is maradjon. És persze az sem elhanyagolható, hogy Gábor volt feleségével, Tóth Gabival közös kislánya, Hannaróza is odavan Annáért. Erről maga a séf nyilatkozott nemrégiben. „Nagyon megszerette Annát. Már az elején is volt bent táncórákon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek. Volt bent a stúdióban, próbán is. Óriási Anna-szerelem van, és ezt nagyon jó látni! – vallotta be Gábor a Palikék Világa című műsorban. És hogy mit szeret leginkább Gábor Annában, amivel már az első találkozásukkor levette a lábáról a séfet? – Felszabadító érzés, hogy nem kell azon gondolkoznom, vajon mikor sértődik meg egy beszólásomon. Jó, hogy végre valaki értékeli a humoromat!” – mondta a Story magazinnak az első találkozásuk után Gábor, aki – tanulva a korábbi kapcsolatából – már nem szeretné a kirakatba tenni a magánéletét, sokkal inkább a négy fal között akarja megélni, óvni és védeni a szerelmüket új párjával.

Fotó: Archív

Két összeillő ember

De vajon mit ígérnek a csillagok a szerelmeseknek? Annának Oroszlán, Gábornak Nyilas a horoszkópja. Ez egy izgalmas kapcsolatot. Az Oroszlánnak tetszik a Nyilas kreativitása, örökmozgó viselkedése és érdeklődő természete. A Nyilast pedig elvarázsolja az Oroszlán magabiztos, erős kisugárzása.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!