Hazai sztár

Lissák Laura G.w.M-ről: „Azt sem tudom, honnan szerezte meg a telefonszámom”

Újra és újra előkerül egy felvétel, amin a táncosnő a rapper szerelmét alakítja.

Lissák Laura nemcsak táncművészként, hanem színésznőként is megállná a helyét. Két és fél évvel ezelőtt olyan élethűen játszotta a rapper Mi titkunk című dalához készült klipben G.w.M szerelmét, hogy sokan azóta is azt hiszik, ők ketten valóban egy párt alkottak.

Kinyomozta

2020-ban nagyot fordult a világ Lissák Laurával. A Dancing with the Starsnak köszönhetően ­országos ismertségre tett szert, majd ahogy a táncos show haladt előre, az ismertséghez egyre nagyobb népszerűség is társult. Nem véletlenül láthattuk őt a műsor mind a négy évadában. A csinos lányt már az első széria alatt kiszúrta magának G.w.M, aki annak idején még egy szűkebb körben volt ismert, hiszen akkor robbant be teljes erővel a köztudatba, amikor kiderült: egy párt alkotnak Kulcsár Edinával. „Váratlanul ért G.w.M telefonhívása. Azt sem tudom, honnan szerezte meg a telefonszámom. A következő klipjének a főszerepére kért fel. Őszintén szólva, nem igazán hallottam róla addig. A zenei világban jártas ismerőseimet kérdezgettem róla. Azt mondták, ismerik, tehetséges, így igent mondtam” – emlékszik Laura. Megállapodtak, jöhetett a közös munka.

A DWTS legutóbbi évadában T. Danny partnere volt (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Neten érkezett a szerelem

A forgatásra egy tűzforró nyári napon került sor, és ahogy az lenni szokott, néhány elkapott pillanatot a leskelődőknek sikerült is félreértelmezni és időről időre előhozakodni vele, mintha a szereplők igazi randin lettek volna. „Egynapos forgatás volt, először Budapest környékén, majd Balatonlellén, ahol hajókáztunk is. Előtte beszéltünk telefonon, de én konkrétan a forgatáson láttam őt először, és azóta sem találkoztunk. Amennyire meg tudtam ítélni, kedves, jólelkű srác” – mondja Laura, majd bosszankodva hozzáteszi: „Ennél többet nem kell ebbe belelátni. Ez egy évekkel ezelőtti munka volt. Már alig emlékszem rá! Mióta részben a nyilvánosság előtt élem az életem, az emberek előszeretettel beszélnek minden apró történésről, és hajlamosak sok mindent félreértelmezni. Talán ezt a legnehezebb megszoknom.” Laura napjai 2021-ben is munkával zsúfoltan teltek, és nem számított arra, hogy ebben a feszes menetrendben jut hely a szerelemnek. Pedig a forgatás után ez történt. Hamarosan rátalált a nagy Ő. „Az Instagramon ismerkedtünk meg. A párom ­civil, és amennyire lehet, próbáljuk védeni a magánszféránkat.”

Nemrégiben a Farm VIP szereplőjeként láthattuk a képernyőn (Fotó: TV2)

Különleges férfit szeret

Laura és titokzatos kedvese gyors léptekkel haladt. „ Már több mint két éve együtt vagyunk, másfél éve költöztünk közös lakásba, de előtte is együtt éltünk. Attól még, hogy a közösségi médiában nem mutatkozunk, ő létezik, és jól megvagyunk. Nagyon különleges férfi, örül a sikereimnek, segít mindenben, mert látja, szeretem a munkám, és jól érzem magam a bőrömben. Szerencsésnek érzem magam, amiért egymásra találtunk, és nem bántam meg, hogy ezidáig nem mutattam meg a nyilvánosságnak. Túl sok negatív példa van előttem. A kettőnk kapcsolata a bizalomra épül, ­nehéz lenne kikezdeni, és nem fog megingani sem pletykáktól, sem attól, ha például a műsor kedvéért négy hónapon át reggeltől estig egy idegen férfivel töltöm a napjaimat egy tánc­stúdióban. Ez csak munka, ezt mindketten tudjuk.”

 

G.w.M végül Kulcsár Edina oldalán találta meg a boldogságot (Fotó: Borzi Vivien)

Minden megváltozott

A klip forgatása alatt a rapper még ­korábbi kedvesével, Nagy Melanie-val és két közös gyermekükkel élt. Ahogy Laurának, neki is váratlanul érkezett az életébe az új szerelem. 2021 végén, 2022 elején Kulcsár Edina forgószélként csapódott az életébe, és bár mindketten kapcsolatban éltek, melyben két-két gyermeket neveltek, azonnal fel­számolták korábbi életüket.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!