Hazai sztár

A Balázsék hallgatói szerint Kovácsovics Fruzsi óriási karakter: „Nem gondoltam volna, de szakadok a sztorijain”

15 év után intett búcsút a rádiózásnak Vadon Jani, Fruzsi pedig jó eséllyel pályázik a megüresedett posztra.

Már javában folyik az új hang válogatója, és nem kizárt, hogy ezúttal egy nővel egészül ki a már összeszokott férfi duó. Egyesek úgy vélik, hogy Vadon Janit senki nem pótolhatja, Istenes Bence exe, Kovácsovics Fruzsina azonban nagyon jól muzsikált Sebestyén Balázsékkal.

Vadon Janit hiányolják a hallgatók (Fotó: Tóth Beáta/fotocentral.hu)

Működik a kémia

A Csillag születik egykori felfedezettjéről szinte alig lehetett hallani a tehetségkutató óta, mígnem egykori párja, Istenes Bence „felkarolta”, és az IstenEst állandó vendégeként Fruzsi újra a köztudatba került. A cserfes lányt a vicces, olykor esetlen történeteivel, bolondos megjegyzéseivel az egész ország a szívébe zárta. Könnyen lehet azonban, hogy most Balázsék húznak majd hasznot abból, hogy Bence visszahozta őt a köztudatba. Nem véletlen, hogy a Rádió 1 mikrofonosai kapva kaptak az alkalmon, és az elsők között hívták fel az énekesnőt, hogy csatlakozzon hozzájuk a reggeli műsorba. „Képzeljétek el, az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem… De hogy miért fogok négykor kelni? Hát mert hat órakor már a Rádió 1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom!” – mondta Fruzsi az Instagram-sztorijában feltöltött videójában, aki egyelőre ugyan csak egy alkalom erejéig ébresztette a fiúkkal a Rádió 1-hallgatóit, ám a visszajelzéseket elnézve, jó esélye van arra, hogy bérelt helye legyen Balázs és Feri mellett. „Ez a lány amúgy jó választás. Az IstenEstben is imádom. Óriási karakter. Humoros. Nem gondoltam volna, de szakadok a sztorijain” – írta az egyik hozzászóló, amivel sokan egyetértettek. „Gyerünk, Kovácsovics Fruzsi, nagyon jó vagy! Istenes Bence irigykedhet. De büszke is lesz rád, abban biztos vagyok” – olvasható a sokadik hallgató véleménye, amit feltehetőleg Balázsék sem fognak figyelmen kívül hagyni.

A Csillag születikben tűnt fel (Fotó: RTL)

Hajnali jókedv

Na de milyen tapasztalatokkal gazdagodott Fruzsi az ominózus reggelen? „Néhány hónapja már volt szerencsém Balázzsal együtt műsort vezetni, de Ferivel ez még új terep volt számomra. Szokatlan, de nagyon izgalmas belecsöppeni egy összeszokott páros reggelébe. Egyébként mindvégig nagyon jó fejek, segítőkészen voltak, igyekeztek, hogy otthonosan érezzem magam, de tény, hogy fel kell kötnie a gatyáját annak, aki beül Balázsék mellé – mondta a Story magazinnak nevetve Fruzsi. De vajon a 35 éves énekesnő készen állna arra, hogy elfoglalja Vadon Jani helyét, és állandó tagként, minden reggelét a Rádió 1 stúdiójában kezdje? – Erre nehéz válaszolni, mert szuper lenne egy ilyen új és izgalmas kihívás az életembe, kedvem is lenne hozzá, de tény, hogy a reggeli rádiózás egy teljesen más mentális és fizikai terhelést, lényegében más életvitelt követel. Reggel hat órakor már topon kell lenni, nincs idő arra, hogy lassacskán beinduljanak az agytekervények. Nagyon fegyelmezett életet követel, hogy már hajnalban bevetésre kész legyen az ember, úgyhogy biztosan alaposan el kellene gondolkoznom, hogy hosszú távon is megbirkóznék-e a feladattal. Arról nem is beszélve, hogy Vadon Jani elég magasra tette a lécet.”

Az IstenEstben szívükbe zárták a nézők (Fotó: Archív)

Hiányzó energia

Egyelőre az a jövője zenéje, hogy mi lesz Kovácsovics Fruzsi sorsa: marad Bence állandó vendége, átpártol Balázsékhoz, netán a fiúk osztozkodnak rajta. Az azonban bizonyos: sokan még mindig nem tudnak megbarátkoznia a gondolattal, hogy Vadon végleg elhagyta a Rádió 1 fedélzetét. „Kérjük vissza Janit! Az ő energiája nagyon hiányzik a műsorból!” – írta tüntetőlegesen a feloszlott trió egyik rajongója. „Szerintem ti is érzitek, hogy Jani nélkül ez a műsor ebben a formában már kevés lesz. Senkit nem szeretnék megbántani, de a kis csöppség vitte a hátán az egészet, ez most pontosan látható, hallható. Sajnálom!” – állapította meg a sokadik kommentelő. Míg egyesek úgy vélik, hogy Balázsék „lehúzhatják a rolót” Jani nélkül, addig akadnak, akik kíváncsian várják a fejleményeket. „Nekem teljesen kellemes évindító ez a műsor. Sajnálom, hogy a legtöbb ember esélyt sem próbál adni két remek rádiós műsorvezetőnek Vadon János nélkül. Igen, érezhető, hogy nincs, azért mégiscsak 15 évig hallgattuk őket együtt. De nem kell egyből lehúzni őket már az első műsor felénél.”

Kiemelt képek: Archív, RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!