Hazai sztár

Tóth Vera volt a villámhárító Tóth Gabi és Krausz Gábor között: „Nincs részrehajlás, én vagyok a békebíró”

Sokan meglepődtek, hogy az énekesnő a helyszínen szurkolt volt sógorának a Dancing with the Stars döntője alatt.

Amikor egy pár elválik, sajnos az a megszokott, hogy a családtagok, a barátok az egyik vagy a másik felet választják, így szinte borítékolható az elmérgesedő viszony. Ám lehet ezt másképp is csinálni. Például úgy, ahogyan Tóth Vera teszi. Az énekesnő ugyanis úgy döntött, nem választ húga, Tóth Gabi és a sztárséf, Krausz Gábor között, hanem középre áll, és mindent megtesz, hogy a két fél kapcsolata normalizálódjon. Ezért sem volt meglepő, hogy Vera a TV2 stúdiójában szurkolt Gábornak és táncpartnerének, Mikes Annának a Dancing with the Stars döntőjében. „Én hívtam meg Verát, így nem kérdés, jó hatással volt rám a jelenléte” – avat be minket a győzelem után Krausz Gábor. „Természetes, hogy itt vagyok, nekem ez egyértelmű volt – hangsúlyozza Vera. – Ugyanakkor haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki – fejtegeti az énekesnő. – Én viszont mindig próbáltam őket a normális kommunikációra ösztönözni, így sokkal higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránt érzett érzelmeiket, sérelmeiket.”

Vera a sógorával és a férjével (Fotó: Archív, Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Vera az elejétől kezdve oroszlánrészt vállalt abban, hogy testvére és volt párja között rendeződjön a viszony. „Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül – mutat rá az énekesnő, és hozzáteszi: – Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig ­Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek.” Vera úgy érzi, jókor jött a műsor Gábor életébe. „A mozgás ereje, az új ismeretségek, az új terep, a komfortzónádból való kilépés szerencsére mind jó energiákkal tudnak ellátni. E nélkül talán nehezebb lett volna számára az elmúlt időszak.”

A győzelem sokatmondó pillanatai… (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Vera valóban jó munkát végzett, hiszen Gábor és Anna győzelméhez Tóth Gabi is gratulált. A sztárséf a győzelem pillanatában úgy fogalmazott: „Ez valóban több volt mint egy tánc, valóban több volt mint egy műsor. Anna, ezt te nyerted meg” – emelte magasba táncpartnere kezét Gábor, aki szintén büszke lehet magára, hiszen a zsűri szerint ő fejlődött a legtöbbet az adások alatt – mind táncban és minden bizonnyal lelkiekben is.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!