Hazai sztár

Jákob Zoli: „Azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat”

Bettina és Zoli hat együtt töltött hónap után jobbnak látták, ha elengedik egymás kezét.

Csak a filmekben láthatunk olyan lehetetlennek tűnő szerelmi történetet kibontakozni, mint ami Bettina és Jákob Zoli között alakult. A műkörmösként dolgozó anyuka ugyanis sok évvel ezelőtt egy céges rendezvényen pillantotta meg a szakma királyát, aki egyből megtetszett neki. De hamar falakba ütközött, hiszen Zoli egyrészt akkor még nős ember volt, másrészt, lévén nem egy körben mozogtak, kicsi volt az esélye, hogy valahogy a közelébe férkőzzön. De sosem tudta őt kiverni a fejéből. Mígnem a TV2 meghirdette az új A Nagy Ő-t, a csatorna választása pedig két évad után éppen Jákob Zolira esett. Kérdés sem volt Betti­ben, hogy itt a soha vissza nem térő alkalom: azonnal jelentkezik a párkereső valóságshow-ba.

Túl nagy a különbség

„Zoli nekem a plátói szerelmem volt sok éven át, és amikor a műsorban először egymásra néztünk, tudtam, hogy én leszek az, akit majd választ. Egyszerűen éreztem. Nagyon erős volt a kémia közöttünk, és bennem nagyon hamar elindult a szerelem érzése is – emlékszik vissza Betti, aki ezután a való életben is sok szép pillanatot megélt Zolival. – Azt hiszem, a hat hónap alatt nagyon jól megismertem őt. Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek. Egymástól nagyon távoli társadalmi rétegbe tartozunk, és ezáltal az életritmusunk is nagyon más. Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik, amit megérdemel, és amivel nincs is semmi baj. Csak én nem tudok mindent félretenni, és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani” – meséli kissé csalódottan az édesanya.

A műsor alatt úgy tűnt, teljes az összhang (Fotó: TV2)

A nő mindig jobban szenved

De Betti szerint más is közrejátszott abban, hogy a kapcsolatuknak szakítás lett a vége. „Hihetetlen figyelem övezett minket, és rengeteg támadást kaptunk. Azt gondolom, ez is hozzásegített minket a döntéshez. Szerintem Zolinak sem egyszerű most, de valahogy az ember nőként mindig jobban megszenvedi a dolgokat. Én is, mert tényleg nagyon szerettem volna ezt a férfit. És hiába vádolnak mindennel, magasról tettem rá, hogy Zoli mennyire jómódú. Én ennél sokkal érzékenyebb, spirituálisabb ember vagyok. Ha a gazdagsága érdekelt volna, feladom az addigi kis dolgos életem, és úszkálok a milliárdjaiban, utazgatom vele, és nincs gond, ami kiütközött volna. Ehelyett robotoltam, robotolok ma is, mert számomra nem egy férfi pénze, hanem az jelenti a biztos talajt, amit én megteremtek magamnak – magyarázza az édesanya, aki rengeteget gondolkodik a szakítás óta. – Cikáznak a fejemben az ilyenkor tipikus kérdések, a ’Mi lett volna, ha?’ jellegűek. De a vége akkor is az, hogy ez most nem a mi időnk volt Zolival. Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk. És reménykedem benne, hogy azért hiányozni fognak neki a velem töltött szép pillanatok” – mondja Betti, aki úgy érzi, a közeljövőben még képtelen lenne más férfi felé nyitni.

Amikor az interjú készült, Zoltán épp Mauritiuson nyaralt a barátaival (Fotó: Archív)

Nincs kizárva a folytatás

Lapunk Zolit is utolérte Mauritiuson, akin érezni lehetett a szakítás nyomait. „Nincs bennem rossz érzés, nem vagyok szomorú, de azért még csillapodnia kell bennem az egész Bettitől való szétválásnak. Akkor is, ha sikerült barátoknak maradnunk, és ehhez idő sem kellett – kezdi mesélni a saját oldalát. – Részemről a szakítás fő oka az volt, hogy nem tudtuk egyeztetni az elképzeléseinket, és ezáltal nem láttam a közös jövőnket. Próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét. A dolgok ugyanis, úgy láttuk, nem fognak megoldódni.” De történt, ami történt, Zoli sem látja esélytelennek a jövőt. „Nincs kizárva a jövőben semmi senkivel. De biztatni sem akarok senkit. Idő kell, és hogy újragondoljam a dolgokat. Majd utána folytatom a párkeresést. De nem mindenáron. A korábbi kapcsolataim mind a véletlenen múltak, és hiszek benne, hogy amikor kell, szembejön az a valaki.”

Kiemelt képek: TV2, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!