Hazai sztár

Peter Srámek: „Már nem vagyok zavarban, ha lekerül rólam a ruha”

Az énekessel, ahogy ő fogalmaz, elszaladt a ló. Ám most kénytelen volt szembenézni a valósággal.

„Amikor megkaptam a Fonogram-díjat, boldog voltam. Ám miután visszanéztem a képeket, rájöttem, hogy nemcsak az életem volt kerek, hanem én is – árulja el Peter. – Az utóbbi tény pedig nem tetszett, pláne hogy nem csak nekem tűnt fel.” Igen, sok negatív visszajelzést kapott. „Volt olyan, hogy a rajongók azzal fogadtak a fellépésen, hogy ’látszik rajtad, hogy jól élsz…’ Az édesanyám és a menedzserem is rám szólt már, kérték, fogjam vissza magam, de én ellenálltam: úgy voltam vele, hogy ez az állapot még nem vészes. Aztán csak beismertem, hogy baj van, harmincévesen tényleg nem szabad így kinézni. Különben is mi lesz majd később, ha így folytatom?” De mikor kezdtek rá felszaladni kilók? Pontosan ő maga sem tudja. „Sosem voltam több 75-77 kilónál, aztán egyszer csak kicsik lettek a zakók, a pólók és a nadrágok. Ekkor már 85 kilónál jártam. Tény, hogy sokat koncerteztem, rendszertelenül ettem, több vendéglátómmal pedig koccintottam is. A két végén égettem a gyertyát.” Az énekes elárulta, hogy mi segített neki a fogyásban. „Beláttam: a mindennapjaimon nem tudok, és ha őszinte vagyok, nem is akarok változtatni, így kerek az életem. Élvezem a pezsgést, sosem volt még ennyi fellépésem, mint idén, a jó ételeket és italokat is szeretem. Viszont találtam egy módszert, aminek hála, nem is kell sanyargatni magam. Ez egy testsúlycsökkentő innovátor, ami csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz, például a banaba fa levelét, aminek hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, nem rakódik le a felesleg. Ez azért is jó nekem, mert édes­szájú vagyok, a dobostortának vagy a Rákóczi-túrósnak nem tudok ellenállni. Ám a kúrában lévő indiai csalán segített abban, hogy az anyagcserém is felpörögjön, így már nem raktároz el a szervezetem minden szükségtelen anyagot, sőt a fogyókúrák mellékhatását, az ingerlékenységet is kiiktatja. Sokkal kisebb adagokkal, a fogások felével is jóllakom” – mondta az énekes.

A vacsoráknak ma már csak a felét képes elfogyasztani (Fotó: Archív)

Ritkán mesél a magánéletéről, de most kivételt tett. „Nemrég ért véget egy kapcsolatom, újra szingli vagyok. Úgy érzem, hogy jelenleg nem férne bele egy nő az életembe, a karrieremre koncentrálok, de azért nyitott szemmel járok. Nem tagadom, a mostani formámban az ismerkedés is könnyebb, nem vagyok zavarban, ha lekerül rólam a ruha… Be kell valljam, volt idő, amikor azért a kisebb-nagyobb hurkák is gátoltak a randizásban. Lehet, hogy ez csak nekem tűnt fel, de engem zavart, mert elsősorban magamnak akarok megfelelni. Szeretek rajongani a másikért, de én is szeretnénk tetszeni, ezért is volt fontos, hogy újra formába lendüljek.”

A rajongói is megjegyezték: kikerekedett (Fotó: Archív)

Vár rá a nyár

A fogyása ellenére nem hagyta abba az átalakulást. „Célba vettem az edzőtermeket, és úgy tervezem, jövő nyárra már a kidolgozott izmokkal büszkélkedhetem.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!