Hazai sztár

L.L. Junior: „Elégedett vagyok, de közben kudarcként élem meg, mert ez szép házasságnak indult, és így ért véget”

Több mint egy éve tartó háborúzás után végleg elásta a csatabárdot L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga.

Ritka, már-már megható pillanatnak lehettek szemtanúi mindazok, akik október 4-én reggel az Érdi Járásbíróság környékén tartózkodtak. Az egykori házasok és jogi képviselőik ugyanis mosolyogva, elégedetten hagyták el a tárgyalótermet.

Forrtak az indulatok az ülésteremben

Hivatalosan elválttá nyilvání­tot­ták L.L. Juniort és Körtvélyessy Kingát, akik rövidke, ám annál tartalmasabb, intenzívebb frigyet tudhatnak maguk mögött. A rapper és egykori neje ugyan jó ideig harcoltak a szerelmükért és közös kislányukért, Liliért, idővel azonban belátták, hogy jobb külön, de békességben élni, mintsem együtt állandóan csatározva. Legalábbis ez volt az elképzelés. A valóságban azonban a szakítás sem hozott békét a szülőknek, mi több: miután kiderült, hogy Juniorra nem sokkal később rátalált a szerelem a fiatal énekesnő, Dárdai Blanka személyében, Kingával mindketten „nehéztüzérséggel” készültek a bontóperre, és sztárügyvédeket fogadtak fel az érdekeik megvédésére a gyermekelhelyezéssel és a vagyonmegosztással kapcsolatban. Noha a tárgyalások mindvégig a nyilvánosság teljes kizárásával zajlottak, az mégis tudvalevő volt, hogy az elmúlt egy évben csak úgy forrtak az indulatok az ülésteremben.

Fotó: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

Több száz millióért harcoltak

Persze semmi meglepő nem volt ebben a csatározásban, hisz az egykori házasoknak jelentős vagyonon kellett osztozniuk. Bár pontos összeget nem tudni, azt igen, hogy a vagyonmegosztás egyik legértékesebb tétele a pár 270 négyzetméteres, háromszintes törökbálinti otthona volt, ahol korábban együtt éltek, és amit Junior 335 millió forintért próbált értékesíteni, ám nem sikerült túladnia rajta. Bár az impozáns luxusingatlanért mindketten sokáig harcoltak, úgy tudjuk, a jelentős hitellel terhelt okosotthon végül Junior tulajdonába került, Kinga pedig közös megállapodás alapján több tíz millió forinttal, elégedetten, mégis keserédes mosollyal távozott a bíróságról, akárcsak a volt férje. „Véget ért. Elégedett vagyok, de közben kudarcként élem meg, mert ez szép házasságnak indult, és így ért véget…” – mondta a Borsnak szűkszavúan Junior, aki meglepő módon végül nem egyedül, hanem exfeleségével, Kingával karöltve távozott a bíróságról, házasságukat ugyanis együtt, egy közös családi ebéd keretén belül búcsúztatták el.

Egyedülálló szülőként kell bizonyítaniuk

Bár Juniorra a szakítást követően újból rátalált a boldogság, úgy tűnik, Blankával való kapcsolata sem állta ki az idő próbáját. Ugyan a két énekes már többször is szakított, majd kibékült, legutóbbi elválásuk azonban állítólag minden eddiginél komolyabb volt, így most Junioron a sor, hogy bebizonyítsa: Kingához hasonlóan egyedülálló szülőként is megállja a helyét.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!